Wpis z mikrobloga

Siedziałem dzisiaj na takim deptaku w pewnym mieście i odniosłem wrażenie, że roczniki powyżej 1999 r to jakieś istoty idealne. Wszytskie te osoby i pary po prostu były idealnie ładne. Żadnego brzydala. Typowe Jule i Oskary. Wszędzie przytulające sie pary, które są po prostu ładne... I sobie tak siedziałem i jeszcze bradziej do nie dotarło, że jestem kissless frajerem co nawet za ręke nie trzymał ani nic z tych rzeczy xd ehhh strasznie mnie to zdołowało, bo jakby nie patrzeć nigdy sie nawet nie przytulałem xddd I nawet nie wiem czy mnie to spotka. Pomimo tego, że sie chyba juz przyzwyczaiłem to i tak takie momenty mnie dołują xd Zagłuszacze w postaci dobrego jedzenia, ubrań, perfum i innych gadżetów już nie działają, bo po co super pachnieć i mieć fajny zegarek skoro nikt tego nie doceni ? Bo w sumie takie rzeczy sie kupuje żeby na siebie choć trochę zwrócić uwagę xd Dzisiaj jest na prawdę kiepski dzień dla mnie dltaego mam ochotę sie położyć i zasnąć na wieki. Zaraz mi ktoś napisze " weź się w garść" xd D--a tam, dawno tutaj nie pisałem bo miałem kiepskie dni xddd
Umpa umpa umpa tararara
#przegryw
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@2-aminopirydyna: lol, w jakim Wy świecie zyjecie xD, myślisz że jak masz mniej niż 180cm wzrostu bez pędzla na głowie to zostaniesz odrazu spławiony czy co? Wystarczy wiedzieć co powiedzieć
  • Odpowiedz
@ved-: w jednym z większych miast w tym kraju, a ty? Wychodząc w weekend na miasto masz ulice z------e bananowymi oskarkami 190 cm, podasz mi chociaż jeden powód dlaczego któraś miałaby nie spławić od razu kogoś gorzej wyglądającego od nich?
  • Odpowiedz
@2-aminopirydyna: Nom, normalna osoba wysłucha co masz do powiedzenia, próbowałeś przynajmniej zagadać czy całość opierasz tylko na tekstach z internetu i opowieściach? Czemu zakładasz ze zostaniesz spławiony, kiedy nie masz pojęcia jak się sytuacja rozwinie jak zagadasz? Jedyne na czym się opierasz to domysły
  • Odpowiedz
@ppph: Nabranie mięśni nie dla każdego jest takie proste. Jakby było, to byś na ulicy takich chudych mężczyzn nie spotykał. Przez depresję nie mam apetytu, a jak raz kupiłem białko to mnie po nim brzuch bolał i wysypki dostałem i wyrzuciłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ppph: Masz i nie masz.
Chudemu w kontaktach z różowymi będzie łatwiej, że względu na to, że kobiety są zainteresowany lekko umięśnionymi ALE wyrzeźbionymi facetami.
Więc chudszy będzie miec większą latwosc w trzymaniu bodyfatu.

A gruby nie. A to dlatego, że naprodukowal więcej komórek tłuszczowych i po prostu łatwiej jest mu się
  • Odpowiedz