Wpis z mikrobloga

Ciekawe zestawienie dotyczące tego jak głosowały poszczególne partie nad poprawkami zgłoszonymi przez Konfederacje. Jak widać cała opozycja potrafi normalnie poprzeć poprawki konkurentów jeżeli są dobre ich zdaniem a PiS ma wszystko w dupie i zawsze musi być wrogi.

#neuropa #konfederacja #wybory #polityka
Herubin - Ciekawe zestawienie dotyczące tego jak głosowały poszczególne partie nad po...

źródło: comment_15936892412Ool8zDDRFKflUU9pMFUTl.jpg

Pobierz
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herubin: A można prosić wersję z podanymi wartościami procentowymi i nie wyglądającą jak zadanie domowe spisywane na kolanie przed lekcją? Chciałbym to pokazać kilku osobom, ale sama forma dyskwalifikuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kami3n147: Ja jestem libertarianinem, głosuje od zawsze na Korwina i niestety znam aż za dobrze to środowisko xD Wśród Konfederatow jest zdecdyowanie więcej narodowców niż korwinistow, dlatego mam te obawy. Ja tez głosuje ze względu gospodarki, ale gwarantuje Ci, ze 80% osób głosuje ze względu na „zablokowanie LBGT XD”. Nie wierze w Bosaka, nie wierze w Konfe, chociaż na nich głosowałem.
  • Odpowiedz
@mkljczk: Rozumiem, najnowszy trend, dizajn i tak dalej, ale choćby moi rodzice mają po 60 lat i będą mieli raczej inne skojarzenia ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No i bez wartości to naprawdę jest gorsze, co Ci szkodziło je zostawić?
  • Odpowiedz