Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#kanyewest #kanyewestnawiecznympropsie #elonmusk #spacex #yeezymafia
Wprowadzają nowy porządek świata
Chyba ze @ShadyTalezz chce wyjaśnić, ale on ta batalie podejmował milion razy, wiec nie wiem czy mu się chce xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@DarkenSound:
Jedna z najbardziej przełomowych dyskografii ostatnich kilku dekad w muzyce rozrywkowej spłycona do jakichś śmiesznych pioseneczek, za to kocham wypok.
A tak swoją drogą to Elon sam go pewnie uważa za geniusza i wymienia Kanye jako swoją
@ShadyTalezz: @fajfik: warto dodać tez, ze Kanye jest muzykiem z największa ilością grammy ze wszystkich żyjących + z paru go okradli
Komentarz usunięty przez autora
ja rozumiem lubić jakiegoś celebrytę ale patrząc na fanów kanyego to ludzie dzielą się na tym co nie lubią/ nie znają kanyego, i na tych co się do niego masturbują, nie ma nic pomiędzy