Wpis z mikrobloga

nazywanie typa ktory zrobił jakieś śmieszne pioseneczki geniuszem wiele świadczy o człowieku

@DarkenSound:
Jedna z najbardziej przełomowych dyskografii ostatnich kilku dekad w muzyce rozrywkowej spłycona do jakichś śmiesznych pioseneczek, za to kocham wypok.
A tak swoją drogą to Elon sam go pewnie uważa za geniusza i wymienia Kanye jako swoją
  • Odpowiedz
@Springfield: ja j---e, wyobrazam sobie jak siedza tacy masoni przy stole i rozmawiaja “k---a musimy wymyslic jakies kozackie symbole zeby nas pozniej jacys ludzie rozkminiali. Dobra panowie co sie kojarzy z pomarancza?” xD
  • Odpowiedz
@DarkenSound: Jeżeli mówisz o moich przekonaniach, że wykorzystywanie pieniędzy i sławy w ten sposób jest moralnie obrzydliwe, złe i nie powinno się promować takich ludzi, to tak, mam "problemy 14 letniej dziewczynki".
  • Odpowiedz
@realbs: przecież ten kanye to jest zwykły modny m----n z telewizora, jezu ludzie kochani...

ja rozumiem lubić jakiegoś celebrytę ale patrząc na fanów kanyego to ludzie dzielą się na tym co nie lubią/ nie znają kanyego, i na tych co się do niego masturbują, nie ma nic pomiędzy
  • Odpowiedz