saakaszi saakaszi 30.06.2020, 19:00:44 29 + Właśnie na główną z płomieniem wseszło http://globalne-archiwum.plTo właśnie z takich źródeł #4konserwy czerpią wiedzę o świecie. Znalazłem to po 10 sekundach spędzonych na tym czymś, bo portalem tego nazwać nie można.#neuropa #bekazprawakow #wykop #j--------etagi użyte w znalezisku: #swiat #usa #antifa #blacklivesmatter #blm #facebook źródło: comment_1593543580c1x7TKDrEfye80McYnMJne.jpg Pobierz
ConstantineFrankHawkman ConstantineFrankHawkman 30.06.2020, 20:29:02 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @saakaszi: kurde zatostowal nagłówek artykułu, ale już odpowiedzi na to ważne pytanie niezatostowal, okrutnik jeden
F.....o konto usunięte 01.07.2020, 06:21:42 3 + @saakaszi: Czy jeśli na tej stronie napiszą, że Warszawa jest stolicą Polski, to wtedy przestanie to być prawdą, czy co chcesz przekazać swoją wypowiedzią?Z tego co wiem treści są prawdziwe albo fałszywe niezależnie od nadawcy
To właśnie z takich źródeł #4konserwy czerpią wiedzę o świecie. Znalazłem to po 10 sekundach spędzonych na tym czymś, bo portalem tego nazwać nie można.
#neuropa #bekazprawakow #wykop #j--------e
tagi użyte w znalezisku: #swiat #usa #antifa #blacklivesmatter #blm #facebook
źródło: comment_1593543580c1x7TKDrEfye80McYnMJne.jpg
PobierzZ tego co wiem treści są prawdziwe albo fałszywe niezależnie od nadawcy