Wpis z mikrobloga

@Milo900 Nie będzie. To pułapka na tych, którzy obudzili się z ręką w nocniku na jakieś gownoimieniny ósmej wody po kisielu o których zapomnieli. I na szybko chcą kupić i kupią i za 40 pln. Albo na zasranych nałogowców, którym się ręce do cukru trzęsą więc i tak kupią.

Normalni ludzie kupią sobie to w markecie za 1/2 ceny, i poczekają już ten dzień do poniedziałku xD
  • Odpowiedz
@Milo900: Ceny czekolady już dawno powinny wywoływać masowe protesty na ulicach, groźbę interwencji międzynarodowej koalicji w krajach będących głównymi producentami kakao, oraz areszt zachłannych pośredników sprzedających ten towar, wysłanie ich przed Międzynarodowy Trybunał w Hadze i wyrok dożywocia!
Nie rozumiem apatii społeczeństw w związku z tym fundamentalnym problemem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@kinasato: A co kogo gorzka obchodzi. Nikt mający więcej niż 2 szare komórki i godność nie je gorzkiej czekolady

@KitchenBanana czekolada - produkt składający się głównie z tłuszczu, ale to cukier w nim jest problemem xD

@Milo900 Do zabki to się chodzi paczki odbierać i nadawać, nigdy nic tam nie kupiłem poza kilkoma produktami, których byłem ciekaw a żabka miała je na wyłączność. Lub miała dużo wcześniej niż
  • Odpowiedz
@KitchenBanana: Co Ty mi tu jakimiś tajemnicami rzucasz. Tabelę makro umiem czytać. Wszyscy wszędzie widzą cukier, tylko zapominają, że bez takiej samej kalorycznie ilości tłuszczu obok nikt by tego nie jadł, no ale to jest modne i dobrze się sprzedaje. Cukier - Twój wróg.
  • Odpowiedz