Aktywne Wpisy

Ytarka +381

mickpl +758
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: boomer
Pobierz
#zabka #inflacja #jedzenie #j--------e #ceny
źródło: temp_file912726369622687140
PobierzTe magnetic W biedrze produkuje polska firma.
Po co chcesz korporacje wspierać które są na giełdzie. Ich klientami są udzialowcy a nie konsumenci
Mam nadzieje ze jednak ludzie beda glosowac portfelem i bedzie zdecydowana mniejsza sprzedaz takich produktow w tej cenie. Ja p------e
Normalni ludzie kupią sobie to w markecie za 1/2 ceny, i poczekają już ten dzień do poniedziałku xD
Nie rozumiem apatii społeczeństw w związku z tym fundamentalnym problemem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KitchenBanana czekolada - produkt składający się głównie z tłuszczu, ale to cukier w nim jest problemem xD
@Milo900 Do zabki to się chodzi paczki odbierać i nadawać, nigdy nic tam nie kupiłem poza kilkoma produktami, których byłem ciekaw a żabka miała je na wyłączność. Lub miała dużo wcześniej niż