Aktywne Wpisy
cyganztorunia +85
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
stefan_pmp +590
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
@littlepieceofheaven co do takiego domu to sam mam zamiar w przyszłym roku budować ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
To zależy od perspektywy, jeśli uciułałeś na to w osiem lat, to ja bym brał, ale jeśli na kolejne 100 odłożyć możesz w 1,5roku , to ja bym zaczekał, i postawił coś większego, i trchwalszego...
Bo weź pod uwagę media to też kodztuje
@Eplan: da, robi się antresole i tam jest sypialnia :) z 15m i masz razem 50m.
Komentarz usunięty przez autora