#motocykle cześć, jeżdżę póki co Kawasaki ER6F z 2006 roku. W przyszłym roku jednak prawdopodobnie zmienię na coś innego, kapkę mocniejszego bądź nowszego i tu nie mam pomysłu. Co polecacie w okolicach do ~15 tysięcy z ABS o sportowym wyglądzie z owiewkami i żeby było wygodne na trasy ~300-400 km? Istnieje coś takiego? Myślałem o FVR800 lub Triumph Sprint 1050 st ale boje się, że będą za duże i ciężkie. Z drugiej strony kusi cośpokroju 636, ale to ostre sporty bez ABS - nie dla mnie względem wygody.
@Donmenello: aż taki oldslulowy to nie jestem xd chciałbym coś w maksie 100 konnego o aparycji ścigacza a wygodzie nakeda, przy tym dobrze sie kładącego w winkle i nieciezkiego, ale takich cudów nie ma xD
@Bachal: Nie ma, sam takiego czegoś szukałem. FZ8s, FZ1s są najbliższe temu czego szukasz, mają już dobre zawieszenie USD ale nie ten budżet. FZ6 ma średnie zawieszenie do winkli i łatwo zarypać stopką centralną, znajomy z tego powodu ją wyrzucił.
Mam już drugiego vteca, oba z 2003, zero problemów z vtec, elektryka poprawiona poprzez usunięcie zbędnej kostki, raz w roku kontrola elektryki i ładowania podczas przedsezonowego przeglądu i jest ok. V4 to jest jednak moc :)
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link