Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks
Moja dziewczyna narzeka na seks. Problem, że nie wiem już co mam zrobić. Mówi, że jest nudno i ciagle to samo. Ale ona nic nie wykazuje, oczekuje, że ja zrobię wszystko. No ale są co chwile jakies problemy. Ta pozycja nie bo boli, w trakcie seksu nie zmieniamy pozycji bo jak wychodze to ona juz traci podniecenie. A jak wkładam to często ją
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks
Moja dziewczyna narzeka na seks. Problem, że nie wiem już co mam zrobić. Mówi, że jest nudno i ciagle to samo. Ale ona nic nie wykazuje, oczekuje, że ja zrobię wszystko. No ale są co chwile jakies problemy. Ta pozycja nie bo boli, w trakcie seksu nie zmieniamy pozycji bo jak wychodze to ona juz traci podniecenie. A jak wkładam to często ją
viero +331
Może nie ma transmisji z finału ligi Europy w telewizji polskiej ale za to jest z rocznicy śmierci Jadwigi Kaczyńskiej #mecz
xD
@Old_gamer1988
@CancerLight
Tam jest więcej złotych komentarzy. Generalnie to kopalnia wiedzy jeżeli chce się wiedzieć o czym myśli wyborca jedynie słusznej partii.
Źródło: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=734764260659367&id=100023773983521
Komentarz usunięty przez autora