Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Lvl 25( ͡° ͜ʖ ͡°), mam narzeczonego, w sumie jest ok, a jednak jak widze te grupki nastolatkow to cos we mnie umiera. Ja bylam od zawsze cicha i spokojna, nie mialam znajomych procz jednej kolezanki i kuzynek. Na imprezie bylam moze z 15 razy w zyciu dopoki nie poznalam chlopaka (wliczajac jakies wesela, urodziny). Nigdy chlopaki o mnie nie zabiegali. Bylam troche przy kosci. Niesmiala. Nie wypisywali na nk jak do kolezanek z klasy. Na szkolnej dyskotece nikt mnie nie prosil do tanca. Zawsze myslalam ze pojde do liceum to na pewno sie zmieni, bylo tylko gorzej, potem mialam isc na studia do Krakowa, poznac przyjaciolki, chodzic na koncerty, do klubow studenckich. Skonczylo sie na tym ze zostalam w domu na wsi i cala mlodosc przepiwniczylam. Ogladam na yt filmik z woodstocka, tyle mlodych szczesliwych ludzi korzystajacych z mlodosci, a ja to przegapilam. Przespalam. Tak samo 1 chlopaka mialam w wieku 22l,wczesniej kompletnie nic, nawet sie nie calowalam. Podczas kiedy 15latki przezywaja swoje pierwsze milosci, seks po cichu w pokoju bo rodzice obok, spacery do 3 w nocy, namioty, wspolne wyjazdy, przezywanie wszystkiego razem #feels #zalesie #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef8f5ad15d9fcf7250efbb3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt

[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 11
@AnonimoweMirkoWyznania: ja za to jeździłem na woodstocki, chlałem i cpalem po kilka dni, nie wracałem po nocach do domu itp itd mialem dosc kolorową młodość i powiem szczerze, że żałuje takiego życia. Teraz, gdy juz dorosłem to widzę ile straciłem. Zamiast spędzić ten czas przy książkach, przy zdobywaniu wiedzy to mlodosc po prostu przebimbałem.