Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 867
Apel do wszystkich popierających #konfederacja #bosak
Idźcie #!$%@? na drugą turę i głosujcie przeciwko Dudzie, nie dajcie się zwieść tym głupim przymilaniem się, pamiętajcie co *** wyprawiał przez ostatnie 5 lat.
Ja też, jako wyborca Bosaka w pierwszej turze - zagłosuje na Rafała, tak jak Gowin, niestety czasem trzeba. #wybory #4konserwy #polityka
  • 67
chyba oszalałes ze konfederacja zagłosuje na Trzaskowskiego XD

@baobabtoudi: Dlaczego? Z punktu widzenia wyborcy konfederacji głosowałbym na konflikt pis-po, a najlepszą kanwą do wytworzenia tego konfliktu ustawienie prezydenta w opozycji do rządu.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PanFranciszek: dokładnie, ja też najprędzej głos nieważny. Niewiele zmienią, choć trzeba oddać, że Trzaskowski na pewno nie będzie automatem do podpisywania pisowskich ustaw. Ale z dużej ilości syfu narobionego przez 5 lat się nie wycofa. Ja mam dość państwa, które ciągle kombinuje, jak mi zabrać, żeby łaskawie mi potem oddać. #!$%@? takie coś, z takim podejściem to ten kraj nigdy zachodu nie dogoni. Albo się Polacy w bólu i w trudach
Ja nic nie muszę, niech usłyszę jakieś wolnościowe zapowiedzi. Nie będę głosować na typa bez programu na 3 dni przed pierwsza tura dlatego że typ z vikop.ru mnie do tego namawia. Pozdrawiam
@phild: Zarówno ja, jak i część znajomych z konfy idziemy w drugiej na Trzaskowskiego, mimo, że w ogóle nie nasza bajka. Ale za te ostatnie lata kpin ze strony pisiorów, tvp chociaż tyle wyładuje swoją niechęć do tej partii. Z resztą mimo, że Trzaskowski nie po drodze, to czym ma mnie skłonić pis? Wolnościowiec głosujący za taką ilością podatków, socjalu? A Ci co nie pójdą to nie tak źle, nie wiadomo