Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +885
Ależ oni komicznie wyglądają w tych kominiarkach i mundurach niczym Delta Force czy inne Navy Seals xD
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
rolnik_wykopowy +584
Jak jakiś śmieć nie #!$%@? Ci śmieci w pole, to przyjdzie inny pieprzony nierób i sobie narwie kopru. Jak ja #!$%@? nienawidzę ludzi.
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
"To mnie pozwij"
XDD ale za co ja mam cie pozywać, zaraz mogę na policję zadzwonić.
"To dzwon"
Widok całej grupy lewaków #!$%@?ących przedemną do metra jak jestem na linii z policją bezcenny XDDDDDDD
Lewaki typowe są typowe XDDD cieszy mi się morda do teraz.
#bekazlewactwa #konfederacja #bosak #lewackalogika #warszawa
@niechswiatplonie: cicho tam X D
@niechswiatplonie: właśnie lewaki, nie mieli wypisanych lewackich poglądów na twarzy jak to nieraz bywa, ale zrywali plakaty jednego kandydata, którego niewiadomo czemu lewica szczególnie sobie upodobała
@Please_Remember: @exdziewica: @kasztanowcowiaczek:
Słup ogłoszeniowy który stoi zaraz za bramą wejścia na teren prochowni, w miejscu gdzie się z Mickiewicza skręca w Krasińskiego.
Idźcie, zobaczcie i zamknijcie pape lewaczki - wasi koledzy strzępków plakatów do kosza nie wrzucili tylko w zieleń obok.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora