Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
@kasztanowcowiaczek: przecież to oryginalny post Linii KLM z TT xD kisne za każdym razem
@Kokomango: daj im palec wezmą całą rękę.
@ostulemijo: Nie, co to jest?
@huntforfur: No ból w c--j ;D Widzę koleś już jesteś przejęty bo CV do zbioru borówek wysyłane ;/
@Kokomango: powinnaś to wysłać autorom tego zdjęcia i tym co to opublikowali pierwotnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Prekognicja
@kasztanowcowiaczek: tolerancja a akceptacja to co innego. Tolerancja jest wtedy kiedy ktoś sobie jest obok i ci nie przeszkadza, a akceptacja to tolerancja + zadawanie się z kimś takim.
To jest jakaś relacja, nikt ci nie każe w to wchodzić. Akceptację definiowałbym jako przyzwolenie społeczeństwa na rozszerzenie ich praw.
Tam w komentarzu, jak nie widziałeś, odniosłem się do paru innych rzeczy. Pomijam już to, że ludzie traktują ślub jako pewne doświadczenie, w którym notariusz parze homo nie
Poza tym fakt, że ktoś nie jest heteroseksualny
@kasztanowcowiaczek: jezusku ktos znowu ma ból d--y i nie ma żadnego poczucia humoru, a internetowe memy bierze na poważnie
ledżit