Wpis z mikrobloga

@mistellaire: To było wiadome od samego początku. Nie istnieje takie coś jak bojkot, szczególnie gry. Obecnie ludzie są zbyt uzależnieni od konsumpcjonizmu, żeby podjąć się takiej akcji. Korpo może nawet srać ludziom na klatę, a oni i tak kupią ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@mistellaire: nie rozumiem bojkotu, ale i nie rozumiem zachwytu. Gra, ktorej siła miala byc fabula, kuleje wlasnie w tym aspekcie, a cala reszta to jest straszna nuda (przynajmniej dla mnie, pewnie sie komus podoba ten typ rozgrywki) w postaci kliknij i wlaczy sie animacja jak zabijasz, strzelania zza oslon jak w gearsach i tych cholernie nudnych wstawek miedzy ta cholernie nudna rozgrywka
  • Odpowiedz
@Zgrywus1: Jak ja bym kupiła grę i by mi się nie podobała, to bym wystawiła ją na Allegro o 10 zł taniej i po prostu sprzedała, a nie srała w internecie na pracowników studia.

Ludzie zrobili taką aferę jakby ktoś im się włamał do domu.
  • Odpowiedz
@mistellaire: Ale właściwie o co ten ból d--y i bojkot? Znaczy sam się w-------m ale nie o te „lesby na koniach” tylko o SPOJLER smierć joela i zastąpienia jego postaci Dina
/SPOJLER

Ale gra póki co klimatyczna i wciągająca
  • Odpowiedz
@mistellaire: @mistellaire: @Riczard: Aha czyli na internecie, w serwisie poświęconym ocenom użytkowników tudzież graczy nie można wystawić swojej subiektywnej oceny i opinii? Jaki znowu bojkot? Mało kto się p----------a do lesbijek czy gejów. 90% opinii na metacritic to pojazd po gównianej fabule czy nielogicznych decyzjach bohaterów i słabych postaciach.
  • Odpowiedz
@Marek1991: Stary można wszystko :) Ja tylko mówię, ze samemu nie czuje i widzę powodu do takich reakcji - dobrze się bawię i po prostu dziwie zamieszaniu. Mam gdzies bojkoty, dramy czy lesbijki ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz