Właśnie się dowiedziałem, że mój oddział firmy zamyka się z końcem roku, bo nie są w stanie przewidzieć kiedy epidemia wygaśnie albo czy nie przyjdzie druga fala zakażeń, więc muszą szukać oszczędności. Dziękuję bardzo kochanemu rządowi za zamienienie tego kraju w Somalię Europy. Je**ć P*S!
@202492: Przecież w każdym kraju skoczyło bezrobocie i ludzie mają problemy, co ma do tego akurat Polska? Niech Polacy dalej chodzą bez maseczek to na pewno szybciej się sytuacja unormuje xD
@202492: czym się firma zajmuje że wirusowy lokdown w PL tak na nią wpłynął? Pewny jesteś że gdyby PL pozwoliła na swobodne działanie to by sobie poradzili?
@202492: opie ja rozumiem, że marudzenie na PiS jest teraz w modzie, ale co ma polski rząd do epidemii, która przyszła z Chin? W porównaniu do reszty Europy i nas i tak nie jest tak źle jak się spodziewałem.
@roon0koh: ta firma to pewnie jakiś januszex, co to janusz 20 lat do biznesu dokładał, a wywalił sie na jednym miesięcu z przychodem niższym o 20 % max xD
@202492: To musi być jakiś polski Januszexpol, bo wiele zagranicznych firm i też trochę większych firm szuka ludzi i tak nie jest źle w porównaniu z UK gdzie duże korpo z pozycją zwalnia 20% załogi.
@przegrany_przegryw: Szczerze podziwiam ludzi którym chce się przekopywac historię OPa żeby go zgasić jak peta ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jozuhve_z_PL: Jak zwalniają w UK to zatrudniają w PL po taniości, ktoś przecież musi #!$%@?ć. Część firm nie odczuwa kryzysu, moje korpo np korzysta ze zwolnień z innych firm i aktualnie chce zwiększyć zatrudnienie w PL o jakieś 60%.
#pracbaza #korposwiat #koronawirus #bekazpisu
@202492: a to w innych krajach nie bylo lockdownu? wiem, ze w polsce pis wprowadzil szybciej no ale prosze cie opie, miejze rozum
@202492: bierz bon wakacyjny, 500+ i baluj.
Komentarz usunięty przez autora
@Jozuhve_z_PL: Jak zwalniają w UK to zatrudniają w PL po taniości, ktoś przecież musi #!$%@?ć. Część firm nie odczuwa kryzysu, moje korpo np korzysta ze zwolnień z innych firm i aktualnie chce zwiększyć zatrudnienie w PL o jakieś 60%.