Wpis z mikrobloga

Wyciekł fragment gameplay'u nagrany z partyzanta xD Ja jebix jakie drewno xDDD to strzelanie wygląda jak ze słabej gry mobilnej. Zero czucia ciężaru i mocy broni. Brak responsywności trafień. Ślamazarność animacji i tragiczny feedback tychże po zadawanych obrażeniach. Nad tym, pracowali tyle lat? Tak trudno było zatrudnić randomowego typa który ma jakiekolwiek pojęcie o strzelaniu w grach fps? Przecież to jest niedopuszczalne nawet w niskobudżetowych gówno gierkach a co dopiero w jednej z najdroższych gier w historii xDDDD Widać dupeczki z mass effecta andromedy zrobiły kawał dobrej roboty xD
#gry #ps4 #pcmasterrace #cyberpunk2077 #cyberpunk #xboxone #cdprojektred
stefan8800 - Wyciekł fragment gameplay'u nagrany z partyzanta xD Ja jebix jakie drewn...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FeC7800: gdyby to miało feeling strzelania jak z feara z 2005 to byłby już miód. A w 2020 zrobić taką kaszanę to ja nie wiem co tam się dzieje na szczeblu decyzyjnym. No ale pewnie reszta będzie spoko ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@stefan8800: Wytłumaczenie może być takie, że tak olbrzymie giwery wziął w dłoń tylko ktoś, kto ma super-wszczepy i implanty - taka siły pozwala zatem także na bezproblemową stabilizację broni. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
co dopiero w jednej z najdroższych gier w historii

@stefan8800: Ta opinia miała by sens gdy by auto sprawdził dane zanim by napisał opinię z dupy. CDP Red nie ma takiego zaplecza finansowego jak Acti czy Take Two w postaci 250 MLN dolarów aby wywalić na produkcję. Star Cizen kosztuje 350 MLN dolarów.

Wystarczy zobaczyć ile W3 kosztował na tle innych produkcji - 85 milionów dolanów (nie wiem czy to
  • Odpowiedz
@Bratkello: i przy tym wiedmzin 3 jest w top 10 najdroższych gier. A Cyberpunk na pewno jest droższy więc stąd miałem prawo napisać, że jest jedną z najdroższych gier. Takie animacje i feedback gameplay'u strzelania usprawiedliwiałby budżet na poziomie gier z kosza z tesco. Jest dosłownie setki gier fps sprzed 10 lat i starszych gdzie to wygląda 10x lepiej
  • Odpowiedz
@stefan8800: Możesz to potraktować jako informacja z dupy, ale stałem ostatnio w sklepie z grami na nocnej premierze #tlou2 i stał w kolejce koleś który twierdził ze pracował jakiś czas przy cyberpunku. Mówił ze ta gra jest tak zabugowana (szczególnie w questach) ze w listopadzie tez nie wyjdzie.
  • Odpowiedz
@Bratkello: tak czy siak mówimy o budżecie przekraczającym koszty większość gier AAA a trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, że w Polsce są sporo mniejsze takie koszty związane z produkcją więc np. Polskie 50mln na grę to możliwe że by było 80 mln za granicą ze względu na większe pensje chociażby
  • Odpowiedz