Aktywne Wpisy
Shitze +352
Ciekawe co u julki
źródło: 2E560E83-2D01-46A3-8780-0D8376AADA0A
Pobierz
LuckyStrike +26
#chiny Przejechanie 10.5 tysiąca kilometrów kosztowało mnie po przeliczeniu: 695 złotych. https://en.leapmotor.com/C01-Excellent
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
A wy co? Nadal 15 letni VW od Turasa z Niemiec i ruska ropa od Obajtka kupiona z Indii? xD Nawet mi was nie żal. Nie zapraszam do dyskusji. #motoryzacja #bekazpodludzi #tosachiny
źródło: IMG_0240
Pobierz

Powiem wam coś w sekrecie – gdy byłem mały, uwielbiałem Lego i powziąłem sobie takie marzenie, że gdy dorosnę, kupię dużo zestawów i zbuduję (nie)małą kolekcję. Niestety nadal nie zacząłem tego realizować, bo jak to w dorosłym życiu bywa, są ważniejsze rzeczy. I choć pozornie się wykluczają, CardBlocks pokazuje sposób na połączenie ich. I o tym wam dziś trochę opowiem.
Recenzja CardBlocks, klocki konstrukcyjne
#grybezpradu #cardblocks #nerdheim
źródło: comment_1592922332y7Bx2EzPLnCIf3YDySVlbC.jpg
PobierzTaki minecraft :)
Do Lego nie ma podejścia, bo tam jest różnorodność klocków, a i są 10x mniejsze, wiec można robić 10x bardziej skomplikowane konstrukcje. I o wiele szybciej się je spina.
No i cena...
Wszedłem na allegro i poszukałem pierwszego lepszego zestawu w tej samej cenie:
cardbox: 50 elementów
lego: 321 elementów!
Aby uzasadnić szarość tego czegoś, i małą ilość kombinacji, cena za klocek powinna być 10x mniejsza a