Aktywne Wpisy
M4rcinS +156
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
ekdisu +1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
U mnie wjechał Lalique Hommage a L'homme. W cieplejszej aurze otwarcie bardzo przyjemnie zdominowała bergamotka. Zobaczymy jak rozwinie się dalej.
#perfumy #sotd
@brrrum: Nie ma lepszego zapachu jeśli weźmiemy pod uwagę stosunek jakości do ceny. Do tego to jeden z lepszych syntetycznych oudów, jeden z niewielu syntetycznych oudów jakie jestem w stanie znieść
@brrrum: mi Tom Ford Anthracite Noir pachnie słonecznikiem. W taki dziwny sposób odbieram pieprz, który tam jest :D
Sel de Vetiver też uwielbiam. Chyba najciekawsza wetywerie jaka wąchałem do tej pory. Najciekawsza i noszalana
Nie wiem, jest taki specyficzny zapach pochodzący CHYBA od jaśminu, ale nie mam dużo doświadczenia z tą nutą. Raczej wyodrębniam ją na zasadzie eliminacji, bo resztę bardzo dobrze znam. Ten jaśmin i wanilia mocno się ze sobą kleją. Wcześniej zanim wanilia wszystko przykryje czułem też szafran. Reszta mi się zlepia w całość.
@brrrum: Nie znam ale czaję się nie niego od dobrych kilku miesięcy z tym że w ciemno bym go nie brał bo jest dość drogi, z kolei porównania do Al Oudh l'Artisan Parfumeur to dość korzystna rekomendacja
Z vetiverów polecam Nishane Sultan Vetiver i Lab. Olfattivo Vetyverso, ten drugi niedawno poznałem i bardzo na plus mnie zaskoczył
Amouage Beach Hut.