Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +724
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +84
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek
źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz

Misie kolorowe, psiocha do 48h po serduszkowaniu wraca do „nominalnego” rozwarcia. Nawet na lekcjach biologii o tym uczą. Jak ktoś jest luźny z natury to jedynie ćwiczenia na mięśnie kegla mogą pomóc.
Powielanie takich głupot w co 3 poście wam nie pomoże w zaruchaniu.
#logikaniebieskichpaskow #s--s
źródło: comment_15928909356XUxbVOJKX3ep2EacW9qr9.jpg
Pobierz@Reaamu: Obalam. Zmieniłem tylko wygląd, mentalnie jestem blackpillowcem i nie kryję się z tymi poglądami przed kobietami a z prawie zerowego zainteresowania moją osobą przed schudnięciem i poprawą imageu teraz mam duże powodzenie a moje poglądy się nie zmieniły. Różnica jest taka, że kiedyś laski krzywo patrzyły i dyskutowały kiedy wspominałem coś o blackpillu, teraz
Czytając ich wysrywy o tym, jakie kobiety są złe, ze oni są super i nikt ich nie chce, nie sadze ze w zyxiu realnym maja dobre podejście. Znam kobiety, które przez swoje myślenie, wstyd i brak pewności siebie i myślenie „i tak mnie nikt nie zechce” są same na własne życzenie