Wpis z mikrobloga

Typowy #przegryw jest typowy. Niby tacy intelektualiści, niby wyuczeni a złe #p0lka nie chcą.

Misie kolorowe, psiocha do 48h po serduszkowaniu wraca do „nominalnego” rozwarcia. Nawet na lekcjach biologii o tym uczą. Jak ktoś jest luźny z natury to jedynie ćwiczenia na mięśnie kegla mogą pomóc.

Powielanie takich głupot w co 3 poście wam nie pomoże w zaruchaniu.

#logikaniebieskichpaskow #s--s
rafau16 - Typowy #przegryw jest typowy. Niby tacy intelektualiści, niby wyuczeni a zł...

źródło: comment_15928909356XUxbVOJKX3ep2EacW9qr9.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przegrywy nie potrafią zrozumieć, że z ich podejściem do kobiet, to żadna ich nie zechce

@Reaamu: Obalam. Zmieniłem tylko wygląd, mentalnie jestem blackpillowcem i nie kryję się z tymi poglądami przed kobietami a z prawie zerowego zainteresowania moją osobą przed schudnięciem i poprawą imageu teraz mam duże powodzenie a moje poglądy się nie zmieniły. Różnica jest taka, że kiedyś laski krzywo patrzyły i dyskutowały kiedy wspominałem coś o blackpillu, teraz
  • Odpowiedz
@Nestorm: A ja stwierdzam, ze prawda.
Czytając ich wysrywy o tym, jakie kobiety są złe, ze oni są super i nikt ich nie chce, nie sadze ze w zyxiu realnym maja dobre podejście. Znam kobiety, które przez swoje myślenie, wstyd i brak pewności siebie i myślenie „i tak mnie nikt nie zechce” są same na własne życzenie
  • Odpowiedz
@Reaamu: No to mówię Ci, mogę sobie gadać do lasek do woli co chcę i poruszać tematy przegrywów, pillów, incelstwa i nie ma to żadnego wpływu na powodzenie. Gorzej jak byłem gruby i nie dbałem tak o siebie, wtedy też bez różnicy jak się starałem bo każda dziewczyna mnie zlewała. Także ja na własnej skórze się przekonałem i na własnych związkach, że ruchy mężczyzn mają rację.
  • Odpowiedz
@Nestorm: Gdyby nie wzrost i ładna twarz to nic bym nie był w stanie zmienić :P Także trzeba mieć z czego. Temu 3 raz powtarzam, że to co myślą o kobietach ludzie z tagu (oprócz oczywistych przykładów nienawiści do kobiet) nie ma żadnego wpływu na ich powodzenie. Wygląd ma, status społeczny, zamożność.
  • Odpowiedz