czesc, mialem otwarte z 30 kart w chrome, mam wlaczona funkcje zeby wczytywalo mi zawsze ostatnią sesje, dzis po raz pierwszy od kiedy mam wlaczoną tą funckje przegladarka uruchomila mi się z 1 startową kartą. co robicz zeby odzyskać zamknięte karty? przeszukiwanie historii odpada. #chrome #informatyka #pytanie #windows
@tomekterka2137: przywracanie systemu na pewno nic nie da, raczej jeśli z historii tego nie wydobędziesz to już przypał. swoją drogą przestań się męczyć z chrome i używaj firefoxa, jest o niebo lepszy i zawsze mi zapamiętuje karty. nawet mogę sobie zapisać sesje i ją zamknąć żeby nie trzymać otwartych kart a później w razie potrzeby cyk i mam tamte karty otwarte.
@tomekterka2137: Serio ktoś by przyracał system, żeby odzyskać parę kart w przeglądarce? xd Ciśnij po historii i tyle. Na przyszłość dodawaj do zakładek to co jest dla ciebie ważne
heh jak się okazuje moja była spotyka się z chłopem około 187, twierdzi, że ma lepszy charakter ponieważ jest twardy, pewny siebie etc. boli w #!$%@? jak to słyszę, a moja pewność siebie chyba opuściła moje ciało i raczej nie wróci.
przeszukiwanie historii odpada.
#chrome #informatyka #pytanie #windows
swoją drogą przestań się męczyć z chrome i używaj firefoxa, jest o niebo lepszy i zawsze mi zapamiętuje karty. nawet mogę sobie zapisać sesje i ją zamknąć żeby nie trzymać otwartych kart a później w razie potrzeby cyk i mam tamte karty otwarte.
@tomekterka2137: To cie ładnie nauczy korzystać z zakładek ( ͡° ͜ʖ ͡°)