Cześć, popełniłem projekt AUTONOMICZNEGO POJAZDU taki jak w filmiku poniżej i aktualnie trwa konkurs gdzie można wygrać całkiem fajne nagrody. Jeżeli ktoś ma chwilę to zachęcam do głosowania na mój projekt - Numer 29 - Pojazd autonomiczny ale też na inne!
Ankieta znajduje się na samym dole poniższej strony.
@LazyInitializationException: To jest praca inżynierska, nie space X, na tyle na ile jest autonomiczny to potrafi jechac. Implementacja każdej możliwej funkcji zajęło by jednej osoby lata.
@LazyInitializationException: No tak, bo inż. można tylko z autonomicznością robić. Napisałem gdzieś, że uważam albo nie uważam ten pojazd za autonomiczny? Serio masz problemy z czytaniem. Wyjaśniłem Ci o co pytałem a ty dalej nie rozumiesz :D Wracaj do podstawówki a nie o studiach dyskutujesz.
Zajmij się czymś pożytecznym. Np. naucz się co to autonomiczność i nadrób zaległości z cybernetyki
@LazyInitializationException: "pojazd autonomiczny" to oczywiście nazwa potoczna pojazdu samosterownego, bo jeszcze przez długi czas nie będzie żadnych maszyn realnie autonomicznych.
wystarczy, żeby miał jakąkolwiek funkcję przeciwdziałającą utracie sterowania. Np. sprawdzałby czy zaraz nie spadnie z jakiejś krawędzi i się nie popsuje
Jeżeli ktoś ma chwilę to zachęcam do głosowania na mój projekt - Numer 29 - Pojazd autonomiczny ale też na inne!
Ankieta znajduje się na samym dole poniższej strony.
http://www.inzynierdomu.pl/arduino-raspberry-pi-day-projekty-konkursowe/
#majsterkowanie #elektronika #arduino #raspberrypi
Komentarz usunięty przez moderatora
@janznetu: Czarna taśmę łatwiej kupić :p
@LazyInitializationException: taguj #elektroda.
Chyba dawno nie studiowałeś- jak najbardziej to jest w granicach inzynierki.
Napisałem gdzieś, że uważam albo nie uważam ten pojazd za autonomiczny? Serio masz problemy z czytaniem. Wyjaśniłem Ci o co pytałem a ty dalej nie rozumiesz :D Wracaj do podstawówki a nie o studiach dyskutujesz.
@LazyInitializationException: "pojazd autonomiczny" to oczywiście nazwa potoczna pojazdu samosterownego, bo jeszcze przez długi czas nie będzie żadnych maszyn realnie autonomicznych.
@LazyInitializationException: to bardzo naciągane zdefiniowanie autonomiczności.
Już prędzej powinien móc się sam ładować, aby nie utracić energii do podtrzymywania procesów.