Aktywne Wpisy
xeacaex +691
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
Idziesz z rana do roboty. Ale najpierw na chwilę wbijasz do żabki, by kupić 2 najtańsze energetyki i cienkie fajki.
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Przy rozdzielni prądu widzisz taką Dodę, która pyta czy pożyczysz jej dychę do piątku.
Co robisz?
#pytanie
Wołam osoby biegłe w tych tematach do dyskusji: @CounterStrike16 @tenportaltodno @CodexGigas @niezwornowazony @PogromcaPatusow @Mnieczyslaw @Misterius
#polskiyoutube #stream #podatki #dzialalnoscgospodarcza
Dodatkowo najczęściej te firmy pośrednicy to są firmy które ich wykreowały i wypromowały, więc pewnie nawet w umowach mają zakaz zakładania własnej DG.
nigdy się w to nie zagłębiałem, ktoś wytłumaczy?
Spoko opcja, ale dużo osób mówi, że urząd skarbowy może się przyczepić do dużej ilości zawieranych umów cywilnoprawnych. Zresztą w
więc rozumiem, że to jest na jakieś jednorazowe zlecenia za małe kwoty
Adrian Polak raczej nic ciekawego w życiu nie zarobił, a dotacje z
https://www.wykop.pl/link/4362249/comment/55814641/#comment-55814641
Co do Polaka, to nie stawiałbym na współprace indywidualne, a na korzystanie z gotowych rozwiązań, a to inna sprawa, np: DDOB, a tam są to raczej groszowe sprawy i też da się (lub dało) załatwić przez paypal. On też przyjmował sporo rozwiązań typowo barterowych.
To firma należąca do Pana Karola, który jest jednocześnie zarządczą spółki TAD, nie wspominając już o powiązaniach spółek, które możesz sobie tam sprawdzić (fajnie to rozrysowali).
Jest to to samo, lecz rozbite na spółki, bo takich rzeczy nikt normalny nie zrobi Ci na tej samej spółce, gdy jedna z nich odpowiada za te płatności. Musieliby zmienić charakter działalności, czy jak to się tam nazywa, więc to logiczne, że
A wiesz jak Cypis sobie radzi? U niego inna sytuacja, bo on z donejtów nie żyje.
Nie znam Cypisa, kiedyś słyszałem akcję, że dostał karę (chyba) 20k od US za akcje z podatkami, a jako artysta