Aktywne Wpisy
ZanZani +86
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Mega_Smieszek +342
Można lubić bądź nie lubić Petersona ale tutaj ładnie ujął dzisiejszą skrajną lewicę.
Musisz miec urojenia i costam oblezona twierdza xD
@Nieprzyjazny_Ziemniak: po to, żeby poprzez zniszczenie pojęcia rodziny mieć możliwość stworzenia nowych fundamentów społecznych które będą skupiały się na szerszym ilościowo konstrukcie niż rodzina.
(((Kto))) na tym zyska? Po co niszczyć pojęcie rodziny?
Miałem wrażenie, że homoseksualiści łączą się, uwaga, W PARY, trochę nijak się to ma do "sZeRoKi IlOśCiOWo KoMsTrUkT sPoŁeCzNy", czy mi się wydaje?
Tyle mądrych słów, ciekawe czy kryje się za nimi jakaś treść xD
P---------a o komunizmie nawet nie skomentuje. Pigułki wzięte?
1. Nie przebrzydli geje, tylko normalni ludzie człowieku. (nawet jeśli to sarkazm, nie znam człowieka który tak mówi, więc proszę, miej trochę szacunku do normalnych ludzi (w co wliczamy też gejów) i nie wmawiaj im, że ktoś tak szczuje na nich).
2. Gdzie ja się odniosłem do jakiś związków?
3. Tak, moim zdaniem Lewica wykorzystuje normalnych ludzi ( zaznaczę ponownie w co wliczają sie naturalnie geje, lesbijki) do swoich
@Nieprzyjazny_Ziemniak: żeby zbijać na nim poparcie polityczne. Po co ci lewica jak masz związki partnerskie? Fundamentalnym zadaniem Lewicy jest nigdy nie dopuścić do powstania związków partnerskich przed całkowitym przejęciem władzy kraju. A i wtedy należy robić to niechętnie wskazując na jakichś reakcjonistów.
Co w tym trudnego do zrozumienia?
Przed chwilą było, że lewica chce zniszczyć pojęcie rodziny i stworzyć szerszy ilościowo twór niż rodzina. Ja pytam, co to komu da? Po co? Skąd w ogóle taki pomysł, to jakiś postulat lewicy o którym nie słyszałem?
Lewica ma jeszcze wiele innych problemów, których prawica się boi tknąć - globalne ocieplenie chociażby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A te mrzonki o związkach
@Nieprzyjazny_Ziemniak: a co cię to interesuje? Przecież jeśli jesteś osobą o lewicowym światopoglądzie, to nie ma znaczenia dla ciebie co tak naprawdę prawak ma na myśli? A jak jesteś prawakiem to byś o takie rzeczy nie pytał. Proste.
Pytałeś co takiego ma Lewica z tego, że