Wpis z mikrobloga

@Eoon: no ale to nic nie zmienia. Niech robi co chce, serio. Na temat jego działalności i jej jakości wypowiadać się nie będę, bo nie o tu w tym momencie się rozchodzi. Patrzy na innych z wyższością, uważając się chyba za lepszego człowieka i tyle. To zawsze źle wygląda, bez względu na to kim jest dana osoba.
  • Odpowiedz
  • 94
@mmenelica Podaj jeden argument dlaczego mialby nie patrzyc z wyższością skoro czysto obiektywnie osiągnął duzo więcej niz przeciętna osoba. Dla ciebie kazdy ma byc sztucznie skromny zeby przypadkiem komus sie przykro nie zrobilo?
  • Odpowiedz
@Eoon: ehh, ty dalej serio nie rozumiesz? XD nawet może być dla mnie papieżem, prezydentem czy przewodniczącym klasy. Butność ZAWSZE jest odbierana negatywnie, bez względu na kim jest dana osoba - co już pisałem powyżej.
  • Odpowiedz
  • 51
@mmenelica ZAWSZE w Polsce miedzy innymi. Taka mentalnosc. Masz widocznie skrzywione postrzeganie swiata, że bycie w czyms lepszym i obnoszenie się z tym jest czyms negatywnym. To po prostu neutralne, jak ktos cos osiagnal to jak najbardziej moze się tym "chwalić". Jak widać masy ludzi ta butnosc nie przeszkadza bo Gonciarz nadal zbiera wokol siebie pokazna widownie wiec chyba nie ZAWSZE. Tylko ZAWSZE tobie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@Eoon: a ja się w 100% zgadzam z opem, więc są teraz dwa podobne poglądy przeciwko Twojemu, więc ten fikołek myślowy, który uskuteczniles jest kaleki. Poza tym sprules się do Mirka, jakby Ci matkę zwyzywał. Wyraził swoje zdanie, z którym się zgadzam, Ty natomiast nie możesz się z tym pogodzić, że są ludzie, których Gonciarz mierzi xD
  • Odpowiedz
@mmenelica: Niech ktoś mu powie, że następca tronu to człowiek jak każdy inny, a cesarze Japonii nie są deifikowani od czasów Hirohito. Zresztą, gdyby nadal byli, to chyba i tak wszystko jedno.
  • Odpowiedz
  • 3
@dumahpl Gonciarz może mierzic ale nie mozna mu odebrać tego, że duzo osiagnal. Zgadzasz sie z opem i co w zwiazku z tym? Kolejny z kompleksem Polaka? Nikt nie moze się pochwalic swoimi osiągnięciami? xD
  • Odpowiedz
  • 2
@mmenelica Warto też dać przyklad butnosci chociażby Cristiano Ronaldo ktory sam siebie okresla najlepszym w historii i tyle, pomimo tego i tak dzisiatki milionów ludzi na swiecie go wielbi jako sportowca. Po prostu swiat ma troszke inny pogląd na wyniosłość jesli jest uzasadniona.
  • Odpowiedz