Wpis z mikrobloga

@mietek_zul: @niechswiatplonie: tyle, że w tej grze zmienia się całkiem sporo, niekoniecznie na plus, ale ciężko powiedzieć żeby pomiędzy Fifą 19 i 20 to zmieniły się numerki na koszulkach. To znaczy jak ktoś kupuje tę grę żeby grać kanapowo czasem z kimś znajomym to spoko, ale jak ktoś dużo, to gameplay jest o wiele inny. FIFA 19 była wolniejsza, zawodnicy inaczej biegali, inaczej się broniło.
FIFA 20 dorzuciła
  • Odpowiedz
@Cinkito: owszem, zmienilo sie troche rzeczy w gameplayu jak np to ze obroncy graja jakby mieli downa, z tym ze to mozna zmienic prosta aktualizacja, nie bylo zadnych zmian znaczących ktore wymagaly by zupelnie nowej gry. Od jakiegos roku mam konsole, ostatnia fifa w jaka gralem to cos kolo fifa14 chyba, kupilem sobie dwudziestke i bylo tak tragicznie ze ją od razu sprzedałem na szczescie jeszcze przed promocjami, kupiłem PES
  • Odpowiedz
@mietek_zul: no ja się zgodzę, sam uważam że najnowsza FIFA to jest dramat. Ja akurat w futa nie gram, gram w trybie sezonów normalnymi zespołami i też uważam, że coś tam gram w tę grę (gram w pierwszej lidze), grałem w Fifę 18, 19 i 20 i póki co uważam, że każda kolejna była tylko gorsza ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Cinkito: no ale tak na dobrą sprawę, to zmianę logiki gry mogą robić łatkami. No i z resztą to robią, bo inaczej się gra na świeżej wersji gry, a inna mechanika jest w chwili ubicia fify. Wypuszczanie nowych wersji to tylko koszenie kasy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mietek_zul: Jeżeli chodzi o to no racja nie pogardziłbym gdyby zamiast gry były patche do starszych gier(sam kupuje fife co 2/3 części) tylko że skladami/overalami. Ale Fifa jest mocno nastawiona na ludzi, dla których to jedyna gra jaką kupują. A co do Riberiego to chyba przez to że Bundesliga jest w pełni licencjonowana, łącznie ze scanami twarzy graczy(nie jestem pewien) a Serie A nie.
  • Odpowiedz
@AlgorytmPrima: no byłoby miło, ale jaki to jest sens dla ea skoro ludzie i tak kupią? Zarabiają głównie na fucie ale skoro można wydoić za samą grę to czemu nie skorzystać. Sam zapewne kupię Fifę 21, byle tylko przestać grać w 20
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aster1981: no oczywiście że lepiej z och punktu widzenia. Już widzę jak ludzie by wydawali 200 złotych co roku wiedząc ze to ta sama gra, a tak pozmieniasz nasycenie kolorów , pozmieniasz kilka parametrów + oczywiście aktualne sklady i cyg golimy ()
  • Odpowiedz
@aligejtor: kupię, bo gram online, a granie online ma tylko sens na najnowszej części bo ludzie się przesiadają. Niekoniecznie ją kupię od razu na premierę, ale kupić kupię. Każda część miała swoje plusy i minusy, ale sumarycznie póki co FIFA20 rzeczywiście najgorzej wypada. Nie wiem czemu masz problem z tym jak wydaję swoje pieniądze
  • Odpowiedz