Czesc, co oznacza dopisek Smart okazja przy cenie na allegro? Że mam taniej ze smartem, czy jak? Mam tego darmowego smarta i nie mam jak sprawdzić. Czy jak mi się skończy smart to cena będzie 49,99?
@turbine, @Gustavo_Fring , @Reevder , @Kardio_Error W opisanej okazji są dwie rzeczy związane ze smartem: 1. Napis smart na niebieskim tle obok ceny (z wykrzyknikiem na pomarańczowym tle) oznacza, że jeżeli posiadasz pakiet smart to u tego sprzedawcy nie zapłacisz za przesyłkę (paczkomat lub punkt odbioru) przy zakupie za min. 40 zł. 2. "Smart! okazja" oznacza ofertę dostępną tylko dla osób posiadających pakiet smart. Jeżeli nie masz smarta to nie kupisz
@turbine: ze smartem po prostu masz dostawe za darmo i okazje, jeżeli masz aktywnego smarta to płacisz tyle co jest napisane, a jak nie masz smarta to byś zapłacić tyle co przekreślone, nic nie bedziesz musiał dopłacać
jeżeli masz aktywnego smarta to płacisz tyle co jest napisane, a jak nie masz smarta to byś zapłacić tyle co przekreślone, nic nie bedziesz musiał dopłacać
@iMarek22: Właśnie nie, jak nie masz smarta to nie możesz kupić przedmiotu oznaczonego jako "Smart! okazja", tak jak to zostało opisane na stronie allegro
Aby kupić przedmiot w Smart! Okazjach, musisz być zalogowany oraz posiadać
A nic takiego, baba wysrala się w biedronce, wytarła dupsko ręka, strzepala gowno z dłoni na podłogę i poszła dalej. Możliwe ze sprawdzić czy bułki są miękkie XD #patologia #kupa #starebaby #biedronka #heheszki
Czesc, co oznacza dopisek Smart okazja przy cenie na allegro? Że mam taniej ze smartem, czy jak? Mam tego darmowego smarta i nie mam jak sprawdzić. Czy jak mi się skończy smart to cena będzie 49,99?
Komentarz usunięty przez autora
1. Napis smart na niebieskim tle obok ceny (z wykrzyknikiem na pomarańczowym tle) oznacza, że jeżeli posiadasz pakiet smart to u tego sprzedawcy nie zapłacisz za przesyłkę (paczkomat lub punkt odbioru) przy zakupie za min. 40 zł.
2. "Smart! okazja" oznacza ofertę dostępną tylko dla osób posiadających pakiet smart. Jeżeli nie masz smarta to nie kupisz
https://allegro.pl/uzytkownik/SMA-KFD
@iMarek22: Właśnie nie, jak nie masz smarta to nie możesz kupić przedmiotu oznaczonego jako "Smart! okazja", tak jak to zostało opisane na stronie allegro
Aby kupić przedmiot w Smart! Okazjach, musisz być zalogowany oraz posiadać