Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
kopytakonia +2
Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:00, Wtorek, 16 czerwca 2020. Imieniny: Aliny, Benona, Anety. Słońce wstało dziś o 04:11. Świecić będzie 17 godzin i 12 minut, w zenicie znajdzie się o 12:47 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:23. Ciemna noc zapadnie o 00:17, ale gwiazd można wypatrywać od 22:19.
Dzień dobry!
Zapowiada się kolejny słoneczny i ciepły dzień. Kawa wypita, śniadanie zjedzone więc można działać. Miłego dnia życzę Wam wszystkim i uśmiechacie się!
Nie wołam ale życzę wszystkim udanego wtorku.
Dziś siła I moc mi potrzebna:p
Witajcie. Dziś nieco wcześniej z wpisem, a nieco później w pracy. Udało mi się w końcu dać felgi do renowacji - 120 za komplet wypiaskowanych i machniętych w niebieski to całkiem całkiem cena. Jak goście zrobią dobrze, to dam im zarobić na jeszcze jednym komplecie po sezonie. W
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD
W pracy pakowanie sprzętu, którego nie będę już używać przez najbliższe dwa tygodnie, zostawiam tylko to, co będzie mi jeszcze potrzebne. No i zbiłam aerometr przy okazji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Obyście mieli lepszy dzień
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @omi-omi: @keisezrG: @smutny_kojot: @TullamoreD:
Dzień dobry wszystkim, ale dzisiaj będzie ciepło ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zaczyna się
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
Dzień dobry. Wczoraj po dłuższym czasie byłem na zakupach, odwiedziłem różne sklepy a nie tylko spożywczy. Jakoś jeszcze nie czuję normalności i zbyt wiele nie kupiłem. Firma planuje chociaż częściowo kontynuować moje praktyki w formie zdalnej, jednak wszyscy liczymy na zgodę rektora, by już w miarę normalnie wrócić do
Dzień dobry! Słoneczko świeci, śniadanko zjedzone, więc można wziąć się do roboty. Jutro w teorii mam zaliczenie na które w ogóle się jeszcze nie uczyłem, bo wolałem