Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:00, Wtorek, 16 czerwca 2020. Imieniny: Aliny, Benona, Anety. Słońce wstało dziś o 04:11. Świecić będzie 17 godzin i 12 minut, w zenicie znajdzie się o 12:47 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:23. Ciemna noc zapadnie o 00:17, ale gwiazd można wypatrywać od 22:19.
@Pjotsze tak właśnie trzeba było sobie kupować kasety z grami na Commodore i potem dyskiety aby przegrywać gry na Amigę ( ͡º͜ʖ͡º) @TomTailor100 ja tam zawsze w Ciebie wierzyłem i wierzyć będę. Już wiadomo za co sobie kupiłeś Skodę, pół miesiąca i jest. Pierdziele ile Ty musiałeś palić! Nie pal dalej to za pół roku będzie Ferrari
@Pjotsze ja myślę że i ja i @TomTailor100 tradycyjnym zwyczajem polskim zarządzimy tak zwane karniaczki, ale abyś nie czuł się samotny będziemy wtórować (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@algus: Cooo? xD @Sikorka2017 krzycząca to dopiero heca xD @wynalazek_one no trudno, jak trzeba to trzeba, bardzo chciałem tego uniknąć ale skoro trzeba to trzeba. Nawet jak będzie trzeba podwójnie to też trudno, tak po prostu trzeba. (✌゚∀゚)☞
@algus: Man, Ty i te Twoje nieporadne próby zastraszenia mnie XD Ja Ci tylko przypomnę, że w sw:tora mieliśmy grać. Albo coś innego, np. guild wars 2 ;-)
@Pjotsze no bo my, czyli ja wraz z @TomTailor100 uchodzimy, od pierwszego meetengu, za największych wielbicieli trunków wszelakich. Prawda Kumplu? Ale takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego czyli zawsze im więcej tym lepiej.
Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:00, Wtorek, 16 czerwca 2020. Imieniny: Aliny, Benona, Anety. Słońce wstało dziś o 04:11. Świecić będzie 17 godzin i 12 minut, w zenicie znajdzie się o 12:47 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:23. Ciemna noc zapadnie o 00:17, ale gwiazd można wypatrywać od 22:19.
@TomTailor100 ja tam zawsze w Ciebie wierzyłem i wierzyć będę. Już wiadomo za co sobie kupiłeś Skodę, pół miesiąca i jest. Pierdziele ile Ty musiałeś palić! Nie pal dalej to za pół roku będzie Ferrari
Ale dzięki za dobra słowo @Pjotsze: @wynalazek_one: @shitty_support:
No moi drodzy to jak tak ładnie prosicie i jesteście chętni to za chwil kilka poniżej
@wynalazek_one no trudno, jak trzeba to trzeba, bardzo chciałem tego uniknąć ale skoro trzeba to trzeba. Nawet jak będzie trzeba podwójnie to też trudno, tak po prostu trzeba. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@wynalazek_one: @TomTailor100: Obędzie się bez karniaczków XD