Wpis z mikrobloga

@porannewyciepsa: Większy jest niesmak jak zrozumiesz że to nie jest Spider-man 2 tylko odświeżona jedynka z dużym DLC!
https://pclab.pl/news84621.html

Co do exów to też muszę powiedzieć, że ich jest coraz to mniej na PSie, korzystając z usługi PS Now na PC i niemając nawet konsoli PS3 cz PS4 można sobie pograć i w Spider-mana, TLoU, GoW, Horizon, Uncharted. Usługa działa w Polsce nieoficjalnie, sam właśnie ogrywam pajączka jak i TLoU (szału
@porannewyciepsa: U mnie stoi XOX i nie marudzę, świadomie nie wybrałem PSa i namiętnie korzystam z XGP na Xie i na PC.

Detroit kupiłem na Epicu na promocji, po zalewie świetnych ocen graczy polystation i szczerze powiem dobra gra ale to do bólu QTE i czasem mnie to oskryptowanie denerwowało. Fajna mnogość decyzji i ich skutki ale i tak czujesz, że idziesz jak po sznurku. Taki off topic wrzucę że jak
@Bratkello: Hmm fajnie, że sami twórcy muszą wyjaśniać logikę przedstawicieli Sony:

Wydaje mi się, że można to nazwać rozszerzeniem i ulepszeniem poprzedniej gry. […] Mamy sporo nowej treści w postaci Milesa Moralesa – która jest rozszerzeniem – ale również sama produkcja doczekała się wielu usprawnień w rozgrywce i silniku gry, oczywiście wraz z niektórymi najważniejszymi technologiami i funkcjami PlayStation 5 – powiedział Simon Rutter, wykonawczy wiceprezes europejskiego oddziału Sony Interactive Entertainment.
@Bratkello: Zły dobór słów na takim stanowisku może duże firmy kosztować dużo kasy. Może za bardzo się podniecił, że w końcu Sony pokazało swoją konsolę bo tak z tym zwlekali, że ho ho. Wystarczyło powiedzieć, że to spin-off nawiązujący do przygód Petera Parkera i mechanika gry doczeka się usprawnień względem pierwowzoru. Mógł powiedzieć to albo nic nie mówić jeśli nie zna tematu.