Aktywne Wpisy
Amelciakowa +6
Od jakiegoś czasu siedzę na grupce Samotni po 30+ i doskonale widać na niej jak bardzo trudne i smutne jest życie slavcelowskie chłopskie #przegrywpo30tce
Chłopy slavcele zakolaki potrafią mieć 0 lajków i komentarzy......
#przegryw
Chłopy slavcele zakolaki potrafią mieć 0 lajków i komentarzy......
#przegryw
#blackpill #przegyw #chad
@EntropyVirus: O wiele lepiej zrobi dobra dieta i dobry trening. Napisz do mbie na privie to Ci moge polecic swietnego trenera personalnego
Mają w rzeczywistości propozycje randek, nie przez internet.
@krne: Ty to byś chętnie spędził całe życie przy boku alkoholika, nie? ;)
@ludwikVwazon: To, że podświadomie patrzymy na wygląd, to prawda. Ale mamy prócz tego rozum, upodobania. I nie, wygląd nie jest obowiązkowy do rozpoczęcia związku, wiem z autopsji. Miałam tak, że na pierwszy
@EntropyVirus: Dlatego nie wolno uzalezniac swojego szczescia od kobiet tylko nalezy dbac o siebie dla siebie. Zdrowia, sily, lepszego samopoczucia ᕦ(òóˇ)ᕤ
@ostrzyjnoz: Napisałem zgarniaja ATENCJĘ na tinderze i instagramie (czyli dodatkowe potwierdzenie wlasnej atrakcyjnosci) oraz napisalem rowniez ze maja mnostwo propozycji imprez i randek w realu. Czytaj proszę ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ostrzyjnoz: Sporo takich jednak ma tindera (ladne studentki kierunkow lekarskich). Pozadanie atencji i podbicia wlasnej samooceny nie ma nic wspolnego z madroscia. KAZDY chce byc chwalony.
@programista1992: A na prawie to już nie? ;)
No cóż, w tym temacie również mamy odmienne zdanie, ale tu akurat jestem w mniejszości, większość ludzi się z Tobą zgodzi.
@ostrzyjnoz: Oboje wiemy, ze to byl tylko przyklad :) po prostu nie wiem czemu kobiety tak sie boja przyznac ze do zwiazku i seksu najwazniejszy jest wyglad. Przeciez nie pojdziesz do lozka z facetem ktory Ci sie nie spodoba chocby mial najwspanialszy charakter na swiecie
Komentarz usunięty przez autora
@programista1992: Pójdą. Pewnie na ONS nie, ale jeśli chodzi o tworzenie długiego związku, jak najbardziej. Gdy podoba Ci się ktoś, zaczynasz go kochać całego, z jego wadami, niedoskonałościami ciała... Na tym polega miłość. I jeśli
@jatylkopytam: A włosy to tak naturalnie mu stoją? Nie wiem, jaki jest. Nie znam gości ze zdjęcia. Mówię, że takie sprawiają wrażenie. I o tym jest post. Nie, jacy Ci faceci w rzeczywistości są, tylko na jakich wyglądają, jaka jest pierwsza myśl, gdy się ich zobaczy.
@ostrzyjnoz: W zwiazku ROWNIEZ jest seks, ponadto nie przyjmiesz zaproszenia na randke (i do lozka tez) od faceta ktory Ci sie nie podoba.
Najwieksza bzdura na swiecie. Nie bedziesz chciala poznawac charakteru brzydkiego faceta tylko go
@ostrzyjnoz: Spokojnie koleżanko, nie przetłumaczysz im, że nie o wygląd w tej zabawie chodzi tylko o coś więcej. I nie zrozumieją, że jak masz do wyboru mięśniaka o inteligencji kaczki i normalnego, fajnego faceta z niespotykanym intelektem, to wybierasz tego drugiego. To się nie mieści w ich pojmowaniu relacji damsko-męskich. Bo przecież
@Mirabelkowna26: Wiesz ze sa inteligentni i dobrze zbudowani oraz brzydcy i glupi. To tak jakbym ja pisal ze sa tylko piekne idiotki albo brzydkie fajne z charakteru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakims NIESAMOWITYM zbiegiem okolicznosci tacy maja najwieksze powodzenie,