Wpis z mikrobloga

@programista1992: Atrakcyjne kobiety nie muszą zakładać tindera, żeby mieć powodzenie. ;)
Mają w rzeczywistości propozycje randek, nie przez internet.

Już byłemu mężowi, szkoda...zaskoczony jestem.

@krne: Ty to byś chętnie spędził całe życie przy boku alkoholika, nie? ;)

@ludwikVwazon: To, że podświadomie patrzymy na wygląd, to prawda. Ale mamy prócz tego rozum, upodobania. I nie, wygląd nie jest obowiązkowy do rozpoczęcia związku, wiem z autopsji. Miałam tak, że na pierwszy
Atrakcyjne kobiety nie muszą zakładać tindera, żeby mieć powodzenie. ;)

Mają w rzeczywistości propozycje randek, nie przez internet.

@ostrzyjnoz: Napisałem zgarniaja ATENCJĘ na tinderze i instagramie (czyli dodatkowe potwierdzenie wlasnej atrakcyjnosci) oraz napisalem rowniez ze maja mnostwo propozycji imprez i randek w realu. Czytaj proszę ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na prawie to już nie? ;)

@ostrzyjnoz: Oboje wiemy, ze to byl tylko przyklad :) po prostu nie wiem czemu kobiety tak sie boja przyznac ze do zwiazku i seksu najwazniejszy jest wyglad. Przeciez nie pojdziesz do lozka z facetem ktory Ci sie nie spodoba chocby mial najwspanialszy charakter na swiecie
po prostu nie wiem czemu kobiety tak sie boja przyznac ze do zwiazku i seksu najwazniejszy jest wyglad. Przeciez nie pojdziesz do lozka z facetem ktory Ci sie nie spodoba chocby mial najwspanialszy charakter na swiecie

@programista1992: Pójdą. Pewnie na ONS nie, ale jeśli chodzi o tworzenie długiego związku, jak najbardziej. Gdy podoba Ci się ktoś, zaczynasz go kochać całego, z jego wadami, niedoskonałościami ciała... Na tym polega miłość. I jeśli
@krne: Jeżeli narobiły dzieci alkoholikom/narkomanom itp., to znaczy, że te dziewczyny nie były mądre. :)
@jatylkopytam: A włosy to tak naturalnie mu stoją? Nie wiem, jaki jest. Nie znam gości ze zdjęcia. Mówię, że takie sprawiają wrażenie. I o tym jest post. Nie, jacy Ci faceci w rzeczywistości są, tylko na jakich wyglądają, jaka jest pierwsza myśl, gdy się ich zobaczy.
Pewnie na ONS nie, ale jeśli chodzi o tworzenie długiego związku, jak najbardziej.

@ostrzyjnoz: W zwiazku ROWNIEZ jest seks, ponadto nie przyjmiesz zaproszenia na randke (i do lozka tez) od faceta ktory Ci sie nie podoba.

I jeśli pokocha się kogoś za charakter, to wygląd zaczyna się najpierw akceptować, a potem i fizycznie ktoś taki Ci się podoba.

Najwieksza bzdura na swiecie. Nie bedziesz chciala poznawac charakteru brzydkiego faceta tylko go
@MechanicznyTurek: Nie wydaje Ci się, bo ma plastikową ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zupełnie nieatrakcyjny.
@ostrzyjnoz: Spokojnie koleżanko, nie przetłumaczysz im, że nie o wygląd w tej zabawie chodzi tylko o coś więcej. I nie zrozumieją, że jak masz do wyboru mięśniaka o inteligencji kaczki i normalnego, fajnego faceta z niespotykanym intelektem, to wybierasz tego drugiego. To się nie mieści w ich pojmowaniu relacji damsko-męskich. Bo przecież
jak masz do wyboru mięśniaka o inteligencji kaczki i normalnego, fajnego faceta z niespotykanym intelektem, to wybierasz tego drugiego

@Mirabelkowna26: Wiesz ze sa inteligentni i dobrze zbudowani oraz brzydcy i glupi. To tak jakbym ja pisal ze sa tylko piekne idiotki albo brzydkie fajne z charakteru ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo przecież wszystkie kobiety lecą na mięśnie i kasę

Jakims NIESAMOWITYM zbiegiem okolicznosci tacy maja najwieksze powodzenie,