Aktywne Wpisy
Piospi +361
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +899
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
#blackpill #przegyw #chad
@ostrzyjnoz: za kazdym razem takie same komentarze, po co zaklamujecie rzeczywistosc, to jakis mechanizm obronny bo wiecie ze
Wygląd nie jest najważniejszy.
@OddajButa123 Opowiem wam taką historyjkę.
Miałam takiego kolegę, ważył chyba 120 kg. No trochę się z niego ludzie po kryjomu śmiali, a ja jakoś tak się
@ostrzyjnoz: Oczywiscie, ze jest. Wszak w zwiazku jest seks, poszlabys do lozka z kims brzydkim? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OddajButa123: Śmiało. xD Możesz mnie sprawdzać, tacy książęta pierwsi są przeze mnie odrzucani. xD
Muszę sobie zapisać w kalendarzu, że pierwszy raz miałam do czynienia z incelami.
Jest tylko jedna rzecz. No tak. Jak nie będziecie o siebie dbać, nie będziecie się myć ani prać ubrań, to faktycznie, może nie znajdzie się chętna. Albo jak waszym jedynym
@ostrzyjnoz: Naprawde nie trzeba byc Einsteinem by sie domyslec ze chodzi o zwiazki/seks a nie przyjazn. Kobiety zawsze pisza, ze liczy sie charakter a OP to wyśmiewa, naprawdę się nie domyśliłaś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiecie, był też w gimnazjum taki chłopak. No obiektywnie przystojny, podobał się wszystkim dziewczynom w szkole (i tym ładnym, i tym nieładnym), uprawiał jakiś tam sport (w sensie, wiem jaki, ale nie widzę potrzeby dzielenia się tym). Ale miał trochę hajsu, czuć było w jego zachowaniu, że się trochę z wyższością odnosił do innych, że jest rozpieszczony. I wiecie co? Szok i niedowierzanie. Wręcz nie przepadaliśmy
Ja osobiście, gdybym miała wybierać umięśniony a suchoklates, to wolę suchoklatesów. Najlepiej coś po środku, ale jednak mięśnie mnie nie kręcą.
@Johnnysinspolscyfani: primo, znakomita większość facetów których znam będzie sama siebie (i innych naokoło) okłamywać, że wybrali sobie dziewczynę "bo ma fajną osobowość", a nie dlatego, że ma fajne cycki.
Secundo, nikt tak nie powie ani Wellmanowej, ani
@ostrzyjnoz: Oki, ale wcześniej go tylko lubiłaś. Był fajnym gościem, może z trochę obniżoną samooceną. Takim do pośmiania, pogadania, ale niczego więcej. Dziś już taki nie jest, jest bardziej egoistyczny i pewny własnej wartości, już się z nim tak fajnie nie gada. Za to on może dziś pozwolić sobie na wiele więcej niż miłą rozmowę z fajnymi laskami (ofc. nie z każdą, np. nie z Tobą),
@ostrzyjnoz: obawiam się, że nawet menelica nie zechce gościa z takimi poglądami.
Komentarz usunięty przez autora