Aktywne Wpisy
derek25 +296
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +555
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Docelowo tereny na których będę jeździł to miasto, okoliczne tereny z utwardzoną nawierzchnią(czaem o gorszej jakości), lasów i cięższych terenów mało.
Także pytanie czy to taka propaganda i chwyt reklamowy z gravelami czy faktycznie to taki dobry typ roweru. Na moje oko gravel to wygodniejsza szosa z możliwością włożenia większych opon i uchwytami do bikepackingu. Moda chyba z stanów gdzie drogi szutrowe to normalka, u nasz jak na lekarstwo czyli zostają drogi rowerowe i asfalty. Niby rowerkiem można wjechać do lżejszego lasku i pola, ale z tym to różnie bywa.
#rower #gravel
@lewozmywak: dobre oko, gratuluję.
Do lżejszego lasku? :) Nie mam problemu z 30+ po korzeniach - oczywiście trzeba uważniej dobierać trasę niż na rowerze z amorem, ale nie mam problemu z szybszymi zjazdami niekoniecznie po równym asfalcie... :)
Coraz bardziej sie zastanawiam, ale typ roweru nie porównywalnie droższy od rekreacyjnego crossa czy mtb.
Takim w miare wyjściem jest TRIBAN RC520 z decathlona i włożenie mu grubszych opon.
https://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-rc520-id_8502389.html
Niby szosa, ale na youtubie wielu określa go jako gravel.
@lewozmywak: jak widać po tagu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)