#ruszlodz #rowerowyrownik Dziś skromna reprezentacja #rowerowalodz w składzie @solimoes i ja ruszyliśmy o 0500 do Wrocławia. Szybkie postoje w Błaszkach, Ostrzeszowie na większe żarcie (o 1030 był otwarty tylko Wietnamczyk więc najadłem się smacznego makaronu z kurczakiem). W Oleśnicy przechwytuje nas #szosowywroclaw w składzie @cherrycoke2l i @ShortyLookMean odwiedzamy Rynek z pamiątkową fotką i udajemy się na dworzec. Dziękuję ze eskortę! 478 219+211+4= 478 434 Statystyki: czas jazdy 8:26:37 Premie górskie: nie kalsyfikowano Straty własne: brak.
Czas spożyć trunek. Czysta, do odcięcia. Od grudnia raz w tygodniu. Nie, to nie pomaga, ale zagłusza myśli, wszystko zmienia w jednostajny szum, szum pustki.
Dziś skromna reprezentacja #rowerowalodz w składzie @solimoes i ja ruszyliśmy o 0500 do Wrocławia.
Szybkie postoje w Błaszkach, Ostrzeszowie na większe żarcie (o 1030 był otwarty tylko Wietnamczyk więc najadłem się smacznego makaronu z kurczakiem). W Oleśnicy przechwytuje nas #szosowywroclaw w składzie @cherrycoke2l i @ShortyLookMean odwiedzamy Rynek z pamiątkową fotką i udajemy się na dworzec.
Dziękuję ze eskortę!
478 219+211+4= 478 434
Statystyki: czas jazdy 8:26:37
Premie górskie: nie kalsyfikowano
Straty własne: brak.
Komentarz usunięty przez moderatora