Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Miałem w życiu wiele kobiet, do dzisiaj duże powodzenie i powiem wam życiową prawdę, o której wielu młodych nie wie, bo nikt im nie powiedział i ma naiwne młodzieńcze spojrzenie na świat. Musicie wiedzieć, że w całym waszym życiu najtrudniejsze kobiety jakie przyjdzie wam podrywać to będą wasze własne żony po wielu latach znajomości. Wszystkim co wzbudziłoby sensacje w oczach innych kobiet wasza żona będzie znudzona. Możecie robić innym dziewczynom mokre majtki, ale z każdym rokiem bycia razem ocean będzie wysychać aż zamieni się w pustynię. Żaden mężczyzn choćby był największym gigachadem na planecie, objawieniem #blackpill redpill i czego tam chcecie w ludzkim ciele nie jest w stanie utrzymać swojej pozycji w oczach żony, gdy staje się jej codziennym członkiem rodziny. Niektórzy powiedzą, że nie prawda, bo oni są razem 4 lata i jest cudownie. Będąc młodym 4 lata wydają się wam wspólną wiecznością, ale zobaczycie, że po kilkunastu latach tamten moment będzie dla was etapem waszych wspólnych początków.

Czy będziecie dbać o siebie, czy będziecie atrakcyjni nie ma znaczenia. Możecie być dla ludzi jak najbardziej pożądane najcudowniejsze słodycze, ale wasza kobieta z każdym kolejnym rokiem obżeraniem się wami będzie z czasem coraz bardziej przejedzona. Aż po długim wieloletnim procesie będzie patrzyła na was jak na dziesiątą tabliczkę czekolady, którą miałaby zjeść po zjedzeniu poprzednich dziewięciu. Wszystkie wątki w filmach dotyczące pożądania opowiadają o pierwszych okresach bycia razem. Po latach napięcie systematycznie zanika. Motywy filmowe kipiących wzajemnym zafascynowaniem fantazjujących o sobie starych ludzi po dekadach znania się na wylot byłby niewiarygodny. Nie możecie oczekiwać od swojej żony, że po kilkunastu latach wieszania razem gaci i wzajemnym czekaniu na zwolnienie kibla dalej w takim samym stopniu do końca życia będą widzieć w was obiekty seksualne. Wszystkie starania by zmienić naturalną kolej rzeczy i na nowo wrócić do atmosfery sprzed lat będą dla waszej żony komedią. Ten sam flirt, którym wobec własnej żony będziecie się ośmieszać powtórzony z mniej znaną dziewczyną sprawi, że będzie zapatrzona w was jak w obrazek. Niestety w porzekadłach nabijających się, że z własną żona to kazirodztwo jest przytłaczająco wiele prawdy.

#zwiazki #rozowepaski #zona #malzenstwo #logikarozowychpaskow #przemyslenia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ee221aa728c34cfab07ee28
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt

[=================.......................] 43% (102zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
  • 19
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: poczytaj co to jest haj hormonalny, ile trwa to się czegoś nauczysz i zrozumiesz.
Po kilkunastu latach to normalne że ludzie sie zmieniają i przyzwyczajają, nic nie trwa wieczenie ale jak umiesz robić lasce rollercoaster emocjonalny to nigdy sie tobą nie znudzi. Tak - laski sie starzeją szybciej i gorzej, ale jak sobie znajdziez dbającą o siebie to wydłużysz ten czas o kilka lat.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania:
@wykopowy_brukselek: @Pilaf: @pijekubusplay:
To może być problem natury hormonalnej. Testosteron to męski hormon, ale kobiety też go mają. Niezależnie od płci brak testosteronu wolnego może wpływać na zmęczenie, brak ochoty na seks, oziębłość, apatię i wiele innych rzeczy.

Można mieć bardzo dużo testosteronu tzw. całkowitego, mieć świetną sylwetkę, ale ten testosteron może być zablokowany przez kortyzol, który wydziela się pod wpływem stresu. Dlatego
marian1881 - @AnonimoweMirkoWyznania: 
@wykopowy_brukselek: @Pilaf: @pijekubusplay: 
...

źródło: comment_1591896582GRwYWJz4of83m7V9ldfTpp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania myślę że kilka rzeczy ma na to wpływ
Choć może niektórzy się oburza, ale na pewno bezpieczeństwo finansowe odgrywa tu duża rolę. Oboje z żoną zarabiamy dużo i nie mamy żadnych zmartwień w tym temacie.
Po drugie - nie zapuszczenie się. Nie jestem mikrokoksem, ale się trzymam. Nie spaslem się, kondycję mam dobrą.
Dużo biegałem, dużo jeżdżę na rowerze.
Żona choć sportu nie lubi wciąż ma świetną figurę i ciężko mi znaleźć ładniejsza w okolicy
Po trzecie - randkowanie. My wychodziliśmy raz, dwa w tygodniu, mimo dzieci. Czy to termy, czy restauracja, czy kino. A w kwarantannie, randkujemy co piątek w domu. Dzieci mają przykazane iść spać i wiedzą że rodzice mają
  • Odpowiedz
CynicznyBrowar: Długie związki i małżeństwa są obrzydliwe, to jest uwłaczające i żenujące. I to pierdzenie w nocy i zakadzanie się wzajemnie bzdzinami. Że też ludzie się godzą na takie zbezczeszczenie seksualnej relacji romantycznej. Potem się dziwić, że nie ma pożądania.

Każdy związek powinien trwać 2 lata maks, potem zmiana i do kogoś nowego. Albo mieszkanie ze sobą i życie latami, przecież potem już jest się jak brat z siostrą. Ludzi odrzuca
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: dlatego tak istotne jest by dobrac sobie kobiete, ktora nie bedzie wasza dupa, suczka czy whatever - ale ktora bedzie wasza szczera, pogodna przyjaciolka. Gdy ew. plomien przygasnie, nie bedzie trzeba sie bawic w zdobywanie - po prostu dalej bedziecie zyjacymi i wspierajacymi sie najlepszymi kumplami, ktorzy razem ida przez zycie. Najlepsze uczucie na swiecie.
  • Odpowiedz
Małżonek: Jestem w małżeństwie od wielu lat i było dokładnie odwrotnie do tego co piszesz.
Miałem 6-7 dziewczyn przed małżeństwem. Ostatnia dziewczyna sama mnie zaprosiła na randkę i większość rzeczy "sama się dalej potoczyła". Zamieszkaliśmy razem, oświadczyłem się, wzięliśmy ślub.
Uważam, że to co piszesz OPie to gadanie durnot. Napiszę nawet więcej. To co napisałeś jest tak dalekie od normalności, że jeśli dziewczyna wymaga na starcie specjalnych, większych zabiegów od pozostałych
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Chyba nie dostrzegasz sedna sprawy, Twoja żona się od Ciebie odsunęła emocjonalnie. Tak, to tam tkwi problem. Na atrakcyjność w długoletnim związku, zresztą nie tylko, ma wpływ wiele czynników. Myślisz, że ładna buźka i ciało wystarczą? Właśnie to jest ten paradoks, jak nasycisz się czyjąś urodą, może się okazać, że tak naprawdę mało was łączy a coraz więcej zaczyna dzielić. Jeśli chcesz ratować swój związek, po prostu rozmawiaj ze
  • Odpowiedz