Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +934
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
President_Hubert +66
#heheszki #neuropa #bekazkatoli
@Zamanosuke: Adopcje i surykatki są według Ciebie czymś złym?
Nie, nie są złym. Są najlepsze co może to dziecko spotkać. Ale do idealnego rozwoju młody organizm potrzebuje ojca i matki a nie dwóch ojców czy dwie matki. Taka jest natura.
Ale człowiek próbuje to zmieniać. Z lepszym czy gorszym skutkiem. Ale nie mi to oceniać.
Proponuję, byś zaniechał chłopskorozumowych prób odkrywania praw natury, tylko po prostu zasięgnął trochę wiedzy, bo rodzicielstwo osób LGBT stanowi przedmiot naukowych dociekań. I z badań wynika, ze takie dzieci rozwijają
@Zamanosuke: Człowiek nie ewoluuje w sposób nieprzewidziany, bo natura nic nigdy nie przewidziała, to bezmózga siła. Cokolwiek może się zdarzyć to się zdarzy.
Nie zmienia to niestety faktu, że nie akceptuje adopcji dzieci przez pary homoseksualne.
Komentarz usunięty przez autora
Padłes ofiarą ideologii, skoro ignorujesz fakty i dane. To trochę niemądre.
A tak serio - mając takie zarzuty trzeba posiadać dowody. Masz coś wobec metodologii tych badań? Merytorycznosci? Powiedzieć to co Ty może każdy o wszystkim niewygodnym.
Nie mam teraz ani siły ani też nie chce mi się tego robić. Wstyd mi za to.
Ale zauważyłem że etyka chrześcijańska jest głęboko we mnie zakorzeniona...