Aktywne Wpisy
Xing77 +23
Francuzi mówią wprost, że Polska przystąpi do konfliktu z Rosją jeżeli Ukraina przegra. Nazywają nas szaleńcami (i słusznie!), ponieważ przez swoją głupotę i machanie szabelką wciągniemy cały kontynent w ten konflikt.
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
Pewnie po to była im też potrzebna ta ustawa o obronie ojczyzny, by jak najwięcej ludzi przeszkolić, skierować na rok służby, a potem to już wiecie. No ale dalej udawajcie że nic się nie dzieje...
Niektórzy już piszą i mówią że
MarcelFerry +121
Zautomatyzowałem swojej kobiecie pisanie komplementów co jakiś czas i dodatkowo przez chat GPT dostaje propozycje prezentu dla niej raz na miesiąc na podstawie ilości środków na mybenefit.
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Hej mirki. Mam problem z osobami nękającymi nas przez stronę interesu rodzinnego na fb. Zablokowały one wszystkich moderatorów, więc nie możemy reagować na content, który jest nie na temat i krzywdzący naszą działalność. To znaczy, widzę np. u znajomego, że taki content jest, ale nie mogę go zgłosić jako właściciel strony do weryfikacji przez fb, bo ta osoba mnie zablokowała. W zasadzie musimy polegać na innych osobach, które coś takiego zauważą i zgłoszą, ale my nie mamy nawet możliwości zablokowania komentowania lub reakcji na stronie dla tych osób, ponieważ nie można ich z poziomu moderatora dodać do czarnej listy. Coś się w ogóle da z tym zrobić?
#facebook #spam #nekanie #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5edff5b1728c34cfab07eacf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[================........................] 39% (92zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 1 lat działania AMW!
Przecież to się aż prosi o trolowanie xD