Najgorszy przejaw nieruchania to fetyszyzowanie wszystkiego co się tylko da. Ile to ja miewałem fantazji to ja nawet nie zliczę. A to gorzkie przeżycie, bo po co mi fantazje, których nie mogę spełnić?
@Thachi: najgorsi są ci mężczyźni, którzy ten męski instynkt wykorzystują do tego by boostować ego kobietom swoim jawnym spermiarstwem czy podlizywaniem się. Ha tfu na nich!
@Thachi ogólnie to przez #!$%@? spermiarzy i przegrywów, to ruchanie jest postrzegane jako jakiś święty graal rozierdalajacy mózg, mistyczne przeżycie xD
@el_capitano_grande: No to też zależy czy seks z kobietą jest tylko fizycznym wyżyciem się czy też pewnego rodzaju emanacją całej więzi z kobietą, z całą namiętnością, zaufaniem, zaangażowaniem. Seks wynikający z uczucia musi być właśnie fajnym przeżyciem, bo nie dość, że spełniasz potrzeby fizyczne to jeszcze te innego wymiaru.
@Thachi: skoro jesteś prawiczkiem to nic dziwnego ze masz różne fetysze. Kolego nie wiem gdzie mieszkasz ale jeżeli mogę Ci poradzić to pochodź sobie po prostytutkach. Nabierzesz wprawy a co za tym idzie pewności siebie i dupery będziesz wyrywał samym spojrzeniem ;) nie musisz być piękny ani bogaty. Wystarczy ze jesteś facetem a kobiety same będą wchodzić Ci do łóżka
@Thachi: nie wiem co jest poniżającego w podrywaniu kobiet - uśmiech, oczko i jakoś leci. Prostytutek nie musisz podrywać aczkolwiek lubię bo po prostu to lubię ;) nie musisz się płaszczyć przed kobieta poza tym one tego nie lubią. Oczywiście nie mówię o dominach bo to trochę inny klimat. Zapytam z ciekawości ile masz lat?
@revolution: ty wiesz jak zepsute są kobiety w dzisiejszych czasach zwłaszcza? To przez to są roszczeniowe, patrzą z góry na mężczyzn i nas nie szanują. Przez tą atencje która im dajecie. Przez to też mężczyźni są dyskryminowani i są ofiarami seksizmu czy po prostu wykorzystywania. Ja nie mam zamiaru się do tego dokładać, nie będę jeszcze bardziej dmuchał balonika ego polek
@Thachi: hehe. Rozumiem kolego o co Ci chodzi. Nigdy nie robiłem tak słabego podjazdu do kobiety. Jeżeli się okazało ze jest taka jak opisałeś to zapytałem czy bierze z dupy do ryja i raz na to laske wyrwałem hehe :) Wracając do sedna wiem jak zepsute są kobiety w tych czasach ale ze mną nie wygrają w ten sposób ;) na prawdę kolego nie ściemniam bo nie mam po co :)
@Thachi: właśnie o to chodzi ze facet nie ma być bierny on jest agresywny :) A kobietom roszczeniowym można zaproponować z dupy do ryja jak się zgodzi to spoko a jak nie niech #!$%@?
#gorzkiezale #bdsm #seks #zalesie #spermochlip #stulejacontent
Komentarz usunięty przez autora
Prostytutek nie musisz podrywać aczkolwiek lubię bo po prostu to lubię ;) nie musisz się płaszczyć przed kobieta poza tym one tego nie lubią. Oczywiście nie mówię o dominach bo to trochę inny klimat.
Zapytam z ciekawości ile masz lat?
Wracając do sedna wiem jak zepsute są kobiety w tych czasach ale ze mną nie wygrają w ten sposób ;) na prawdę kolego nie ściemniam bo nie mam po co :)
A kobietom roszczeniowym można zaproponować z dupy do ryja jak się zgodzi to spoko a jak nie niech #!$%@?
@revolution: co masz na myśli przez to?