Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +202
XDDDD
Cena przy pobraniu kuponu sprzedawcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #prostozchin #smartwatch #xiaomi #promocje #opaskasportowa #promocja #kodyrabatowe
Sam moduł NFC nie gwarantuje płatności w sklepach, dużo zależy softu.
Przykład Mi Band 4 występował też z droższą wersją z NFC, która w Polsce jest bezużyteczna.
Różnica była taka, że wersja Chińska miała dodatkową opcję w Menu do płatności kodem QR (tylko w Chinach) i chyba 10% mniejszą pojemność baterii chodź to bez różnicy bo sama opaska bardzo długo działa na baterii.
Ta wersja MI Band 5 ma niby język Chiński i Angielski (z tym że Polski język Menu sam dojdzie z czasem),
By dopisać kartę płatniczą do zegarka przeważnie musi on obsługiwać system WearOS od Google, Apple, Garmina itp, takie smartwache długo nie wytrzymują na baterii, a skoro ta opaska ma trzymać długo na baterii to logiczne jest że nie będzie tego systemu w tym sprzęcie.
Najtańsze zegarki, które umożliwiają płatności zbliżeniowe to wydatek najmniej 500-600 zł.
https://a.aliexpress.com/_dSLZM7Q
Drugiego pytania ni w ząb nie rozumiem. Jeśli pytasz o tego B4Pro to nie wiem dokładnie ile wytrzymuje bateria ale po recenzjach się sugeruję, że ok tygodnia (chyba właśnie przy wyłączonym GPS) - jak dla mnie ok. Byle nie ładować codziennie czy co drugi dzień.
Musisz pobrać kupon sprzedawcy na 1$
Po prostu Chińczyk wyśle 11 czerwca.
Zresztą to za 2 dni.
Raczej za miesiąc-dwa