Wpis z mikrobloga

@MrTukan: Niestety ale z sieciówka to nie ma nic wspólnego. Np takie szuflady na osprzęcie Blum które wysuwają się na 55cm i udźwig maja 50kg nie latają jak głupie na boki czy takie Cargo o nośności 150kg. Poza tym lakierowane i akrylowe biją na głowę okleinę. Grubość płyty MdF tez zostawię bez komentarza. Jedynie Ikea może konkurować z meblami na wymiar, ale cena jest taka sama a niekiedy większa. Uchwyty
stanley88 - @MrTukan: Niestety ale z sieciówka to nie ma nic wspólnego. Np takie szuf...

źródło: comment_1591551488lZRP9PFChIAi3Q8UrTwqip.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@fspolczynnik: Właśnie te fronty się fajnie spisują, bo poza tym, że nie łapią odcisków palców, to kurz czy tłuszcz niezbyt do tego przylega.
Rozważałem jeszcze bardziej minimalistyczna, bez tych półek w narożu (wówczas zamknięta całkowicie ta czarna cześć) ale to by była chyba przesada

@Apocotokomu: Jest strefa stricte pod stół. Jakieś 3x3 m.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Draay: bardzo ładnie, gratuluję () jednak od zawsze mnie zastanawia, jaki jest sens w tych czasach budowania domu gdzie jest łączona kuchnia z salonem? Ja rozumiem kwestie ekonomiczne, ale choćbyś zamontował okap o zajebistej wydajności, to zwyczajne usmażenie na patelni mięcha na burgera czy chorizo sprawi że #!$%@?ło wszędzie, i żaden okap Ci tego zapachu nie zassie i nie odświeży w krótkim czasie
  • Odpowiedz