Aktywne Wpisy
dawig123 +6
Nie popieram działań Rosji ale słowa papieża o negocjacjach z Putinem dały mi do myślenia i mam do was pytanie, po cholerę my poszerzamy Nato, skoro Putin wprost powiedział, że ekspansja nato zakończy się wojną? My chcemy komuś na złość zrobić, czy cieszycie się z tego, że zgnijecie w okopach? Powinniśmy dążyć do utalenia rozejmu, który pozwoli na zostanie nato i Rosji tam gdzie te były od lat, tymczasem nasi politycy codzień
ignis84 +441
Odsuwam od siebie często myśli które sprawiają mi ból, są to myśli o sprawach na które nie mam wpływu.
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Za to #!$%@? wygląd oznacza dobry charakter.
@Davidozz: A czemu od razu z góry coś zakładać. Mnie się kiedyś zapytała czy nie przeszkadza mi to że jest kobietą, jak mówię że nie, nie przeszkadza.
Nie mam w sumie jej nic do zarzucenia poza tym że nie mogła mi pomóc w tym czym potrzebowałem, ale zawsze pogadałem i na pewne sprawy miałem inne światło rzucone.
Nie przyszło ci do głowy Że szukała długo i znalazła sobie czada z super charakterem ?