Wpis z mikrobloga

Na szybko założyłem konto laski na badoo, jakieś zdjęcia z neta. To co widzicie na screenie to dosłownie jakieś 5min xDDD Podejrzewam że przeciętne laski mają podobnie. Ameryki co prawda nie odkryłem, ale to co się odjaniepawla na wiadomościach priv na tym koncie to festiwal spermiarstwa xDDD Próbowałem nawet odpisać na kilka wiadomości, ale szczerze po minucie już nie ogarniałem co się dzieje i kto pisze, o co pyta xD
#tinder #badoo #przegryw #spermiarzalert
Kadet20 - Na szybko założyłem konto laski na badoo, jakieś zdjęcia z neta. To co widz...

źródło: comment_1591441455bJRQtFkvyZr6rnWv32XxSK.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MasterVegito: Bez kitu xd Wiadome że wiedziałem o tym od dawna, ale kurde serio. To co się odwaliło po dosłownie 5min to byłem w lekkim szoku xD Co chwila słyszałem powiadomienia nowych like'ów i wiadomości xD
  • Odpowiedz
@MasterVegito: o, mamy pierwszą arogantkę :p
To taki typowy gość, który ma 20 razy mniej "atencji" na portalach co ma powiedzieć? :p
Poza tym jeśli kobieta przy takiej atencji nie potrafi znaleźć kogoś ogarniętego to tylko i wyłącznie jej wina :p
  • Odpowiedz
@MasterVegito: dlatego skąd wniosek że ciężko różowym znaleźć coś skoro przeciętny facet jest wyżej w hierarchii niż przeciętna kobieta? za wysoko chyba ktoś mierzy a potem zdziwione że nie znajdują..
co innego homo gdzie jednak wybór znacznie mniejszy lecz poziom trochę wyższy
  • Odpowiedz