Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#bekazlewactwa #lgbt
@Tyraxor: serio jest gdzieś jakieś badanie na ten temat? Jak możesz to daj linka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@RoastieRoast: no właśnie ja bym chciał
np. pani premier Finlandii picrel, wychowała się w takiej. Jej matka wychowała ją wraz ze swoją partnerką.
A teraz ona ma męża i 2 letnie dziecko, jest wykształcona, i zrobiła świetną karierę, aż do stanowiska premiera swojego
@Tyraxor: czemu rzucasz liczbami skoro sam sobie wszystko wymyśliłeś? XD
Wśród osób odwiedzających strony z zoofilią 23% stanowią bi/homo. Całkiem sporo jak na odsetek jaki stanowią w społeczeństwie. No i
@kknbjd:Przecież to był żart i kalka łączenia pedo z homo. Ile ty masz lat, że tego nie załapałeś? Chyba trzeba ciebie do modów zgłosić, bo wątpię żeby ktoś kto ma ponad 13 lat, mógł tak źle radzić sobie z tekstem. Zachowania zoofilskie i pedofilskie nie mają żadnego powiązania z normalnymi orientacjami, i to jest konsensus naukowy. Są to parafilie, często właśnie oparte
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tyraxor: gdzie w twoim cytacie widzisz uzasadnienie tego co napisałeś?
No to ci pokazałem że twój żart nie ma sensu bo per capita wygląda to całkowicie odwrotnie