Aktywne Wpisy

Tommy__ +89
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: xlux-5.jpg.pagespeed.ic.01TMMyAbUO
Pobierz

Tak naprawdę, te posty nie powinny być tu udostępniane (zawarte imię i nazwisko w jpg), a poza tym, takie rzeczy rozwiązuje sie u dziekana, a nie przez fora.
@AnnaAdamusMatuszynska
źródło: comment_1591364687R0IyRT4Ut3sqiCg6cExQOX.jpg
Pobierz1. Czy to aby na pewno ja podważam ważność egzaminu dlatego, że są dobre wyniki?
2. W jaki sposób to psuje reputację uczelni lub kierunku?
Już się pogubiłem, czy szkoda ci Pani doktor, czy szkoda ci uczelni?
Bo skoro Pani jest do odstawki to oznacza, że uczelnia jawnie nie godzi się na takie ekscesy i jej reputacja nie jest zagrożona. Filozofia nie jest przedmiotem kierunkowym, więc jaki to w ogóle ma związek z danym kierunkiem?
„Art. 49. 1. Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”
Twój wpis z imieniem i nazwiskiem godzi w dobre imię uczelni jak i Pani doktor (np.wszystkie obrażające wpisy
Pierwsza wiadomość nie zawierała ani krzty informacji, ze testy można edytować. Tylko, że nie dowierza, że aż tyle osób zdało z dobrym wynikiem. A potem zaczęła rozpowszechniać wersję, że tuż po teście ludzie ją informowali, że jest błąd i można zmieniać odpowiedzi. I zaczęła grozić. Jeszcze potem twierdziła, że wszystkim łaskawie zalicza i że jednak wszystko było ok.
@ChrystusPoganin: podaj choć jeden wpis, gdzie obraziłem wyżej wymienioną osobę.
@ChrystusPoganin: artykuł czego? bravo girl?
@ChrystusPoganin: dla mnie to jest nick( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Felonious_Gru: Google nie boli, W przeciwieństwie do twojej niewiedzy
Gdzie napisałem, że ten przedmiot nie ma sensu?
rzucasz losowym aktem prawnym, który nie ma zastosowania w tej sytuacji i jeszcze pyskujesz xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1591366237MGHtVJSt94NBr93xCfMnwI.jpg
Pobierz@ChrystusPoganin: czemu nie zgłosiłeś do dziekana, że ściągałem?