Aktywne Wpisy
le1t00 +227
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Ogromnie Wam dziękuję za tak ogromny odzew, nie spodziewałam się! Muszę powiedzieć, że strasznie to było dla mnie ważne, całe studia spędziłam na mirko i aż łezka się w oku kręci.
No to teraz najważniejsze, #chwalesie
Od godziny już nie jestem #studentprawa , teraz proszę zwracać się do mnie mgr Shivanka :3 Już mnie irytują Ci studenci prawa w garniturach na teamsie na wykładzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Praca magisterska poświęcona była zagadnieniu związanemu z analizą porównawczą przestępstwa znęcania się i zjawiska przemocy w rodzinie występującym w prawie administracyjnym. Jakbyście byli starymi pijanymi w zonobijkach to śmiało możecie pisać.
Ocena z pracy: 5
Ocena z obrony: 5
Dziękuję, że przeżyliście to ze mną 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Wołam plusikujących i komentujących :3
#studbaza #rozowepaski #atencyjnyrozowypasek
Komentarz usunięty przez moderatora
Sponsor: Promocje z branży IT (książki, gry, aplikacje i inne)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJr
( ͡º ͜ʖ͡º)