Wpis z mikrobloga

• 908
@SpierdotripEnthusiast tym, że powiedziały, że jesteśmy rasistami to akurat reklamę nam zrobiły.

To, że dla nich to nudny kraj to świadczy o braku inteligencji,zerowych zainteresowaniach wiadomka, tik-toczek cały dzień i na co mi mózg. Durne lemingi.
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast: Żadne kalanie gniazda, tylko prawda z ich punktu widzenia. Polska jest krajem na wskroś rasistowskim (pytanie które państwo nie jest, bo ludzie z natury są rasistami przecież) wg "zachodnich standardów", no i dla nich Polska może być nudna, no bo ocena ciekawości państwa zawsze jest bardzo subiektywna. Ja tu bym złej woli nikomu do ust nie wsadzał :P
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast:
1. Od 20 lat za granicą jestem i Polskę widzę z innej perspektywy. Jako kraj turystyczny oferujemy bardzo dużo, jest co zwiedzać, oglądać i gdzie podróżować. Jest stosunkowo tanio, miło i schludnie. Do tego bezpiecznie.

2. Jeśli chodzi o rasizm to nie jest to prawda. Ale za granicą każdy już wie, że nie ma w Polsce problemu z multikulti, więc ludzie zaczynają powoli zerkać na Polskę jako na miejsce
  • Odpowiedz
@SpierdotripEnthusiast paradoksalnie ogromnie plusujemy dzięki takiej propagandzie, na ulicach jest czysto i biało, dziś tłumaczyłem Kanadyjczykowi co tarczyński miał na myśli bo o niego zapytał, tak, strzelamy do ludzi na granicy i lepiej nie przychodźcie( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz