@koziolekpatolek: Jakby te zamieszki działy się gdzieś na południu stanów, powiedzmy w Teksasie, to w każdym sklepie stałby właściciel z obsługą z shotgunami i karabinami automatycznymi i wątpię żeby ktoś wtedy odważył się lootować taki budynek.
@buffalosoldier82: tak, a zamieszki w Dallas, Justin, czy Austin to #!$%@? i wysyłanie gwardii narodowej się nie liczy. Niektórzy ludzie jeszcze myślą i wiedzą, że jak będą sami, ale z arsenałem, to i tak przegrają w konfrontacji ze zdziczałym tłumem
@buffalosoldier82 Hurr durr, dajmy ludziom broń! Tyle tylko, że jak broń możesz kupić w sklepie ot tak, to nie tylko właściciel sklepu miałby broń, tylko możliwe, że co drugi z tego tłumu by ją miał.
@GrammarNazi: Jak używasz broni do obrony własnego mienia to robisz to w zgodzie z prawem, a jak jakiś murzyn wchodzi do twojego sklepu uzbrojony po zęby to jest to napad z bronią w ręku.
@GrammarNazi: Po pierwsze, jesteś idiotą. Tutaj masz koreańczyków którzy bronią swojego sklepu w czasie zamieszek w Los Angeles w 92. Ktoś coś wyniósł z ich sklepu?
@buffalosoldier82 A no to jak tak rozmawiamy to spoko. Ty też jesteś idiotą! XD Zapomniałem że rozmawiając z kimś, kto jest rasistą, trzeba szorować po jego poziomie xD
@GrammarNazi: Nie wiem skąd wywnioskowałeś że jestem rasistą xD Może znasz też moją długość penisa i numer buta, bo o tym też nie pisałem. Ciebie za to mógłbym nazwać świętującym urodziny Hitlera w lesie nazistą, bazując na twoim nicku i awatarze. Złóż może papiery do TVPinfo, zrobiłbyś tam karierę.
#trump #protest #usa #heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor
hmm.. a moze wrzucic to na LinkedIn? :)
A no i według inteligentow z wypoku, to to, że dochodzi do plądrowania sklepów, jest spowodowane kolorem skóry xD
@buffalosoldier82: #!$%@? ja #!$%@?. Boże czy to widzisz?