@dynx: teraz zrobię obudowę ze sklejki do komputera . Tutaj mam najnowszego cada za 30 tysięcy miesięcznie o tutaj sobie wdrukuję taki p-----------k na drukarce 3d na sproszkowany metal, tutaj sobie wytnę płyty na laserowym cnc tutaj maszyna mi pognie blaszkę a tutaj mi wytnie siateczkę jeszcze tylko tutaj wszystko ładnie pokryję chromem w tej maszynie do chromowania, kabina lakiernicza automatyczna i już mam ładnę prosta obudowę.
@dynx jak szybko zrobić nóż - potrzebujesz tylko obrabiarkę ręczna, obrabiarkę laserową, drukarkę 3d, piec do hartowania stali i elektryczne kowadło. Oczywiście jest inny typ na yt, który sam robi taki piec z gliny w samych majtkach i inny który używa zwykłego kowadła, więc niby można to zrobić samemu ale k---a, niż w sklepie kosztuje 10 zł, i do krojenia konserwy na wyjeździe w górach nadaje się tak samo jak ten
@dynx: To oczywiste, że każdy w garażu ma tokarkę, spawarkę, wycinarkę laserową. Jak można nie mieć? Jeszcze mnie w-----a jak tutorial jest pocięty, że nie wiadomo jak coś zostało zdemontowane a później się okazuje, że trzeba było użyć tzw. narzędzi specjalnych o czym oczywiście twórca zapomniał powiedzieć.
@dynx: No jak mnie w-------ą takie poradniki DIY w stylu 5 sposobów na. HURR DZISIAJ POKAŻEMY JAK SAMODZIELNIE W KILKA CHWIL I W DOMOWYM ZACISZU ZROBIĆ TAKĄ SUPERANCKĄ DONICZKE. Myślę sobie k---a ale zajebiście właśnie takiej potrzebowałem, zaraz se zrobie taką i wsadze paprotke. POTRZEBNE BĘDĄ STARA BUTELKA, TOKARKA, TENSOMETR, OSCYLOSKOP I K---A WZBOGACONY URAN KTÓRY ZNALEŹĆ MOŻECIE W DOWOLNYM SKLEPIE CHEMICZNYM. No to z---------m do rossmana a tam k---a
@dynx: Najlepiej jak w tutorialu np. o budowie własnej wiertarki stołowej, autor do precyzyjnego nawiercenia otworów w elemencie do tej konstrukcji, używa sklepowej wiertarki stołowej ¯_(ツ)_/¯
Oczywiście jest inny typ na yt, który sam robi taki piec z gliny w samych majtkach i inny który używa zwykłego kowadła, więc niby można to zrobić samemu ale k---a, niż w sklepie kosztuje 10 zł, i do krojenia konserwy na wyjeździe w górach nadaje się tak samo jak ten
Komentarz usunięty przez autora