Aktywne Wpisy

jmuhha +49

NarciarzFarciarz +314
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
źródło: temp_file5348503996795213605
Pobierz

Trochę na ten temat mówiłem w tym tygodniu na instagram => https://www.instagram.com/webmastah/ a w przyszłym tygodniu opublikują zaległy tekst i może pełne normalne video.
Jak nie chcesz słuchać p--------o to od 3:51 masz szybki test: użyte #symfony #php z easyadminem i najpierw odpalenie jak dotychczas, a potem używając mutagena do synchronizacji. ROBI ROBOTĘ.
Mam w przygotowaniu też tekst/film o moim setupie, gdzie wykorzystuję mutagena aby synchronizował projekt który edytuję lokalnie ze zdalnym dockerem. Wbrew pozorom chodzi to całkiem przyzwoicie. #webdev
Komentarz usunięty przez moderatora
@JanuszSraczek: nie ma nic idealnego na świecie. Jestem od 11 lat na macu i nie zamieniłbym go na nic innego choć oczywiście mam masę zastrzeżeń, głównie do sprzętu ostatnio. W temacie webdevu jest raczej bardzo dobrze. Ten przykład Dockera trochę niemiarodajny bo wynika po prostu z konstrukcji kontenerów, tego co jest pomiędzy i potrzebą synchronizacji.
@franky1: Docker on
źródło: comment_1590756284pkhMZdQ45YkGVzrlyzTrLM.jpg
Pobierz2017 rok - bywały po dwa / trzy maile miesięcznie.
2020 rok - mamy maj i dopiero poleciał trzeci
A tak pozatym...
Pion - Instagram więc nagle nie stanie się poziomem. Poczekaj na normalne video za tydzień.