Aktywne Wpisy
wykop +36
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
Dziś na kanale pojawił się potężny sos tatarski. W kategorii sosów znajduje się grupie tzw. nadsosów.
Przepis prosty, filmik krótki i zwiastuje w niedługim czasie dania, które z tym sosem będzie można zjeść :D
#gotujzwykopem #czechy
Mam pomysł na następny: "Jak zrobić herbatę z cytryna" Podobnie skomplikwoane.
Komentarz usunięty przez autora
@szynka_z_borsuka: proszę bardzo https://youtu.be/SoPKjRITogs
@szynka_z_borsuka: czy ten przepis zadziała z sokiem cytrynowym z butelki zamiast zwykłej cytryny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szalonyonanista: Daj znać jak wrócisz z banicji jak pierwsze doświadczenia z domowym!
@takimireczek: Wydaje mi się, że wtedy się lepiej miesza ale to może nie być prawda. W domu zazwyczaj daję na oko więc też wizualnie wtedy łatwiej mi ocenić ile go jest :D