Wpis z mikrobloga

Irytuje mnie ręczne wpisywanie w kółko tych samych komend do terminala, więc zrobiłem sobie plik z rozszerzeniem .cmd, który sam mi te komendy wpisuje i "jako tako działa", ale chciałbym dwie rzeczy usprawnić. Pierwszą mi się udało, z drugą nawet nie wiem jak się za to zabrać:

Jeżeli przed chwilą miałem uruchomioną grę, jej dotychczasowe logi wyświetlają się, a ja chciałbym widzieć tylko te które powstaną po uruchomieniu poleceń z tego pliku. Nie mam pojęcia, jak coś takiego zrobić

#programowanie
1101010101000_10 - Irytuje mnie ręczne wpisywanie w kółko tych samych komend do termi...

źródło: comment_1590675206Igutisxs4FBVWrWA7AQenF.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IJarzi: w kodzie już mam cls i dodanie go na początku nic nie zmieni, bo to nie są logi obecne w konsoli, one pojawiają się dopiero po wpisaniu ostatniej komendy, a powstały wcześniej.

Mógłbym najpierw wywołać ostatnią komendę, później usunąć pobrane z telefonu wcześniej powstałe logi i dopiero włączyć aplikację i debugować, ale tak się nie da, ponieważ po wpisaniu ostatniej komendy konsola mi już tylko debuguje, nie mogę do
  • Odpowiedz
@IJarzi: może inaczej: jeżeli odpalę grę w Unity, a następnie ją zamknę, w telefonie zapiszą mi się logi. Jeżeli następnie odpalę śledzenie logów z Unity komendami ze screena, wszystkie te zapisane wcześniej w telefonie logi wypisze mi w konsoli. A ja chciałbym, aby wypisało mi tylko te logi, które się pojawią po uruchomieniu tego "programu" (mam na myśli komendy ze screena)
  • Odpowiedz