Aktywne Wpisy

Atreyu +51
Co robicie ze zużytym olejem silnikowym?
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
Przyznam że wymieniam sobie i znajomym, raczej większe silniki więc po każdej takiej operacji zostaje mi jakieś 6 litrów czystej, czarnej esencji motoryzacji.
Do tej pory wylewałem do domowej kanalizacji, o boże jaki byłem głupi xD
Wyczytałem
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-07 051702
Pobierz
essos +52
Powiem Wam że tęsknię za starym żywym wykopen, gdy ciągle cis się działo na Mirko o każdej porze dnia i nocy... Czemu to tak umarło?
#wykop #przemyslenia #nostalgia #kiedystobylo #oswiadczenie
#wykop #przemyslenia #nostalgia #kiedystobylo #oswiadczenie

#monitor #laptopy #komputery #pc #gaming #pcmasterrace
w tym budżecie znajdziesz coś z regulacją wysokości:
A jeszcze pytanko, co myślicie o tym monitorze - https://www.x-kom.pl/p/526934-monitor-led-24-msi-optix-mag241cv-curved-czarny.html
Dalej operuję na zakrzywionym monitorze i IMO super sprawa.
Ale nie ten model. Wszystki 24" zakrzywione monitory mają tą samą matrycę ale tutaj dopłacasz bo MSI.
To jest najbardziej budżetowy zakup w 144Hz i
pamiętaj żeby po zakupie odpalić w ustawieniach 144Hz bo to się nie dzieje z automatu!
@wojtix96: jeśli koniecznie zależy ci na trochę większej rozdzielczości to mógłbyś rozważyć ekran UWHD, ilość pikseli w pionie jest taka sama co w HD, za to dodatkowo zyskujesz więcej powierzchni po bokach. Świetny patent do oglądania filmów
nie wiedziałem wcześniej tej 29" od LG, wygląda naprawdę przyzwoicie ale cena mnie lekko zniechęca bo za tylko można mieć 27" WQHD (raczej TN w tej cenie bo IPS to jeszcze pewnie z 200zł trzeba dołożyć)
super wybór jeśli z 1050Ti chce się wycisnąć 100%
Ja posiadam zakrzywionego Samsunga w 29" z identyczną rozdziałką, ale tragedii nie ma, nawet jeśli siedzisz 50cm od niego. Pikseloza to by kłuła przy 32"UWHD. Pod mój monitor podpinam laptopa Asusa z GTX-em 1060 na pokładzie, tytuły z otwartym światem pokroju GTAV nie schodzą poniżej 55fps na na najwyższych ustawieniach.
a Twój setupik idealny do eko gamingu, pozdro z fartem